2015-03-03 12:59:09
Φωτογραφία για Τα τραπέζια της Ikea θα φορτίζουν τα κινητά τηλέφωνα!
Η μεγάλη πολυεθνική εταιρεία Ikea ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει στην αγορά μια νέα σειρά επίπλων (γραφείων, τραπεζιών, κομοδίνων, λαμπών κ.α.) που θα φορτίζουν ασύρματα τα κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Τα νέα «έξυπνα» έπιπλα θα χρησιμοποιούν την ασύρματη τεχνολογία Qi, ώστε να φορτίζουν χωρίς καλώδιο όποια συσκευή τοποθετείται πάνω τους ή κοντά τους.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως, όπως έχουν δείξει οι σχετικές έρευνες, οι καταναλωτές σιχαίνονται το μπλέξιμο με τα καλώδια μέσα στο σπίτι ή στο γραφείο τους και, επιπλέον, πολύ συχνά χάνουν τον φορτιστή τους, με συνέπεια η συσκευή τους να ξεμένει από μπαταρία.

«Γι' αυτό, οι νέες καινοτομικές λύσεις μας, που ενσωματώνουν τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης μέσα στα ίδια τα έπιπλα, θα κάνουν τη ζωή στο σπίτι πιο εύκολη» όπως είπε η Τζανέτ Σκελμόουζ, υπεύθυνη για τα νέα προϊόντα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η νέα σειρά, με την ονομασία Home Spot, θα κάνει την εμφάνισή της στα καταστήματα της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής τον Απρίλιο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές στη συνέχεια.

Οι αναλυτές προβλέπουν ότι την Ιkea θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες κατασκευής επίπλων, με αποτέλεσμα στο μέλλον να υπάρχει διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα επίπλων-φορτιστών.

Η Ikea απασχολεί 147.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και το 2014 εμφάνισε κέρδη 3,33 δισεκατομμυρίων ευρώ, περίπου όσα και το 2013.

Πηγή: newsbomb
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ