2015-03-03 14:45:57
Φωτογραφία για Αλέξη, είσαι ο εθνικός μας κωλοτούμπας [video]
Ποιος του το είπε και τι απάντησε;

Η Δημοτική Σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου, Νέλλη Μαυρίδου μίλησε στη «Δίκη του ΣΚΑΪ» για την Παναχαϊκή, τον Αλέξη Κούγια, τον Ολυμπιακό και τον γενικό αρχηγό των Πατρινών που είναι επικεφαλής συνδέσμου των Πειραιωτών στη Μάνη.

Η νεαρή δημοτική σύμβουλος έκανε φουλ επίθεση στον γνωστό ποινικολόγο αποκαλύπτοντας πως ο Αλέξης Κούγιας προσέλαβε στην Παναχαϊκή τον γενικό διευθυντή, Ποτή Τσιριμπή που είναι προσωπικός της φίλος επί χρόνια.

«Θα σας πω εγώ γιατί η Παναχαϊκή δεν αδικείται, αλλά ευνοείται. Ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής, Ποτής Τσιριμπής είναι προσωπικός μου φίλος επί χρόνια και εγώ τον είχα φέρει σε επαφή με τον Αλέξη Κούγια. Ο κύριος Τσιριμπής είναι ο επικεφαλής του συνδέσμου του Ολυμπιακού στη Μάνη. Σκέφτηκα πως με την επαφή αυτή θα έφτιαχναν οι σχέσεις του κύριου Κούγια με τον Ολυμπιακό. Τι εννοώ; Ο Ολυμπιακός θα σταματούσε να αδικεί την Παναχαϊκή και ο κύριος Κούγιας θα σταματούσε να κατηγορεί τον Ολυμπιακό. Δηλαδή όπως ακριβώς έγινε.  Για το λόγο αυτό ο κύριος Κούγιας προσέλαβε τον κύριο Τσιριμπή και όπως έχει φανεί τον βοηθάει πάρα πολύ», είπε αρχικά η Νέλλη Μαυρίδου.


«Η κυβίστηση του κύριου Κούγια άξιζε τον κόπο»

Στη συνέχεια η κάτοικος Παλαιού Φαλήρου προέβλεψε πως η πατρινή ομάδα του χρόνου θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία: «Όλη η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έβλεπε όντως την Παναχαϊκή να αδικείται. Από το καλοκαίρι, όμως, όπου ανέλαβε ο κύριος Τσιριμπής γενικός αρχηγός όλη η Ελλάδα βλέπει ότι η Παναχαϊκή ευνοείται. Από τις συζητήσεις του κύριου Κούγια με τον κύριο Τσιριμπή, που έχω ακούσει και έχω κατά τύχη παρευρεθεί μπορώ να σας κάνω και την πρόβλεψη πως η Παναχαϊκή θα ανέβει στη Super League. Άρα λοιπόν το συμπέρασμα είναι πως η κυβίστηση του κύριου Κούγια άξιζε τον κόπο», είπε η κυρία Μαυρίδου.

Εκείνη την στιγμή πετάγεται γελώντας ο Αλέξης Κούγιας και λέει: «Μια πληγωμένη γυναίκα τι μπορεί να κάνει. Εντάξει. Καλό βράδυ, καλό βράδυ».

Η Νέλλη Μαυρίδου δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε με έναν διαφορετικό αποχαιρετισμό, λέγοντας: «Μια πληγωμένη γυναίκα (σ.σ. ειρωνικά), ναι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας κύριε Θωμαϊδη και καλό βράδυ σε όλους στο πάνελ και καληνύχτα στον κύριο Κούγια που πιστεύω πως δικαιούται επάξια τον τίτλο του εθνικού κωλοτούμπα».

Με τον Κούγια να αναφέρει: «Να είσαι καλά».
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ