2015-03-03 15:59:10
Φωτογραφία για Ο γολγοθάς ηλικιωμένης για την έκδοση σύνταξης – Μπαλάκι μεταξύ υπαλλήλων
Σε «μπαλάκι» μεταξύ των υπαλλήλων ΙΚΑ Πάτρας, έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα 60χρονη που επιχειρεί να «βγάλει» σύνταξη Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, η γυναίκα εάν και δεν «πιάνει» το ηλικιακό όριο για συνταξιοδότηση μετά και τις τελευταίες αλλαγές,  έπειτα την προτροπή του φοροτεχνικού της, να υποβάλλει ηλεκτρονικά αίτησ ηδεδομένου πως διαθέτει τα υπόλοιπα κριτήρια, το έπραξε.

Το σύστημα έκανε δεκτό το αίτημα της και από τότε και για περίπου ένα μήνα μέχρι και σήμερα άρχισε η ταλαιπωρία της…!

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, μετά την ηλεκτρονική αίτηση, «άνοιξε» λογαριασμό τραπέζης, τον οποίο στην συνέχεια θα έπρεπε να καταθέσει στο ΙΚΑ.

Όταν επισκέφθηκε το υποκατάστημα του ΙΚΑ στην οδό Γούναρη στην Πάτρα, την ενημέρωσαν πως πρέπει να απευθυνθεί στα κεντρικά του Αγίου Αλεξίου. Πηγαίνοντας εκεί υπάλληλος της είπε πως δεν μπορεί να «παραλάβει» τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού καθώς ακόμα δεν έχει αποσταλεί στην υπηρεσία πρωτοκολλημένο το αίτημα της για συνταξιοδότηση. Μάλιστα την συμβούλευσε προκειμένου να μην «ταλαιπωρείται» την επόμενη φορά να επισκεφθεί το υποκατάστημα της Γούναρης.


Μετά από διάστημα μιας εβδομάδας η γυναίκα επισκέφθηκε και πάλι το υποκατάστημα του ΙΚΑ στην οδό Γούναρη, για να εισπράξει την απάντηση από υπάλληλο πως δεν είναι αυτοί αρμόδιοι και πως θα πρέπει να απευθυνθεί εκ νέου στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου…!

Όταν η 60χρονη βρέθηκε εκεί και αφού είχαν περάσει περίπου δυο εβδομάδες, ενημερώθηκε από άλλον υπάλληλο αυτή την φορά , πως ούτε δεν μπορεί να παραλάβει τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, δίνοντας της μια λίστα με τα δικαιολογητικά  που έπρεπε να συγκεντρώσει – κάτι που δεν της είχε αναφέρει κανένας από τους υπαλλήλους το προηγούμενο διάστημα-, διαδικασία που προηγείται της υποβολής του τραπεζικού λογαριασμού…!

Εμείς τι άλλο να πούμε εκτός από το …ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ