2015-03-03 20:40:27
Φωτογραφία για Αιχμές του Β.Χατζηλάμπρου για τη νέα συμφωνία με τους δανειστές
‘’Η διαπραγμάτευση με εταίρους και τους δανειστές μας είναι πολύ σκληρή, αλλά θα... την κερδίσουμε προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.

Η λαίλαπα της οικονομικής ασφυξίας θα τελειώσει, τόσο με τους ευνοϊκότερους όρους δανεισμού που πετύχαμε, όπως με την αποφυγή νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, όσο και με τα νομοσχέδια που έρχονται τάχιστα στη βουλή, όπως αυτό για την πάταξη της ανθρωπιστικής κρίσης, για τους πλειστηριασμούς α’κατοικίας, για τα κόκκινα δάνεια, για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, αλλά και για την ΕΡΤ’’, τόνισε την Τρίτη ο βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Χατζηλάμπρου, στο patrastimes.gr

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο Αχαιός βουλευτής δεν έμεινε εξ’ ολοκλήρου ικανοποιημένος με τη νέα συμφωνία στο Eurogroup, καθώς σε αυτή δεν περιέχονται στοιχεία εξόδου από την σκληρή επιτήρηση της χώρας και δεν προβλέπονται ρήτρες ανάπτυξης.

‘’Ήταν ένας επώδυνος συμβιβασμός, στον οποίο τα πολιτικά μέσα θα έπρεπε να ήταν πιο ισχυρά, αλλά οι μάχες είναι μπροστά μας’’, συμπλήρωσε ο κ. Χατζηλάμπρου

Τέλος, αναφέρθηκε στη πάταξη της φοροδιαφυγής, μέσω της οποίας θα εξοικονομηθούν επιπλέον έσοδα για τις λειτουργίες του κρατικού μηχανισμού και την αποπληρωμή εγχώριων και εξωτερικών αναγκών του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ