2015-03-03 21:01:38
Φωτογραφία για Καραγκούνης: Ο κ. Σακελλαρίδης εκθέτει τους υπουργούς
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, απαντώντας στον... κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη για τις αυξήσεις στους μισθούς στη ΔΕΗ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλό είναι ο κ. Σακελλαρίδης να είναι πιο προσεκτικός στις ανακοινώσεις του γιατί εκθέτει τους ίδιους τους συναδέρφους του, υπουργούς της κυβέρνησής του:

Θυμίζουμε ότι χθες ο κ. Βαρουφάκης, σε μία από τις δεκάδες συνεντεύξεις του, και παρότι ως υπουργός Οικονομικών είναι ο βασικός μέτοχος της ΔΕΗ, δήλωσε άγνοια για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ!

Θυμίζουμε ότι την ανακοίνωση για τις προκλητικές αυξήσεις έκανε ο ίδιος ο κ. Λαφαζάνης, εκθειάζοντας τον κ. Φωτόπουλο, που όμως λίγες ώρες μετά, άδειασε ο κ. Βαρουφάκης!

Αλλά και κάτι ακόμα: Μην εκθέτει τους συναδέρφους του υπουργούς ο κ. Σακελλαρίδης γιατί, όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει:

Την αύξηση του ΦΠΑ την ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης.

Την έκτακτη εισφορά την ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης.

Το χαράτσι για την ΕΡΤ το ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Παππάς.

Όσο και αν επιχειρούν να ονομάσουν το μνημόνιο «γέφυρα», την τρόικα «θεσμούς» και τα δημοσιονομικά μέτρα ως «μέτρα κοινωνικής σωτηρίας», τα ψέματά τους αποκαλύπτονται κάθε μέρα στον Ελληνικό λαό!». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ