2015-03-03 22:53:06
Φωτογραφία για Γιάννης Μάκκας: ''Αδύναμες ακόμη οι φωνές για αλλαγή ηγεσίας''
‘’Αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία έχει αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά... Υπάρχει δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς της ηγετικής ομάδας του κόμματος μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, με έμφαση στην επένδυση του φόβου που καλλιεργούσε, αλλά ακόμη δεν έχει εκδηλωθεί έντονα, συντεταγμένα και ευρέως η επιθυμία για αλλαγή ηγεσίας’’, τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας, Γιάννης Μάκκας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ Πάτρας 89,4 και στην εκπομπή ‘’Σημείο Αιχμής’’ με τον Αλέξανδρο Κογκόλη και την Κωνσταντίνα Τσεγγενέ.

‘’Παρόλα αυτά οι εξελίξεις στην επερχόμενη Πολιτική Επιτροπή θα δείξουν εάν θα τεθεί θέμα ηγεσίας’’, συμπλήρωσε ο κ. Μάκκας.

Ερωτηθείς δε, για πιθανή επιστροφή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία του κόμματος, υποστήριξε πως ένα τέτοιο σενάριο δεν έχει βάση, καθώς ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος του κόμματος δεν το επιθυμεί, παρ’ όσα γράφονται και ακούγονται τον τελευταίο καιρό.

‘’Ο Κώστας Καραμανλής θα διαδραματίσει σημαντικότερο και πιο ουσιώδη ρόλο στην κεντρική πολιτική ζωή και στην επόμενη μέρα της χώρας’’, προσέθεσε με νόημα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

Όσον αφορά τις καταγγελίες προς το πρόσωπό του για προσωπική προεκλογική στήριξη στον νυν βουλευτή, Ανδρεα Κατσανιώτη, ο κ. Μάκκας απαντά πως η προσωπική του διαδρομή στο χώρο, δεκαετίες τώρα, δεν αφήνει περιθώρια για τέτοιες κατηγορίες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Είναι έτοιμο το jailbreak του ios 8.2
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Είναι έτοιμο το jailbreak του ios 8.2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ