2015-03-04 08:49:56
Φωτογραφία για Η Microsoft προσφέρει δωρεάν σε μαθητές και καθηγητές το Office 365
H Apple πριν λίγο καιρό άρχισε να προσφέρει δωρεάν τις εφαρμογές iWork στην web έκδοσή τους προς όλους. Παράλληλα και η Google προωθεί έντονα τις δικές τις εφαρμογές για την εκπαίδευση, ενώ η διείσδυση των Chromebooks στην εκπαίδευση αυξάνει. Από την μεριά της η Microsoft παρείχε δωρεάν το δικό της Office 365 στους μαθητές των Ηνωμένων Πολιτειών. Πλέον το Office 365 θα είναι δωρεάν για τους μαθητές και τους καθηγητές σε κάθε χώρα, υπό μία προϋπόθεση. Η προϋπόθεση αυτή είναι το να διαθέτουν ένα έγκυρο email σχολείου το οποίο και θα πρέπει να εισάγουν στην σελίδα της Microsoft, προκειμένου να αποκτήσουν δωρεάν τα Office 365. Το σχολείο θα πρέπει να πληρώνει ήδη συνδρομές στην Microsoft για χρήση του Office 365 από το διδακτικό και λοιπό προσωπικό του, ώστε να μπορούν οι μαθητές και οι καθηγητές του να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Office 365 και για προσωπική χρήση.

Το Office 365 που παρέχει η Microsoft στους μαθητές και καθηγητές, περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access και Publisher
. Αυτό θα μπορούν να το εγκαταστήσουν σε μέχρι 5 PCs, MACs ή φορητές συσκευές, όπως smartphones ή tablets. Επιπλέον παρέχεται 1TB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν στο OneDrive καθώς, και το Office Online για επεξεργασία εντός του browser. Το Office αποτελεί μία από τις κύριες πηγές εσόδων της Microsoft η οποία επιχειρεί με αυτόν τον τρόπο να διασφαλίσει ότι οι σημερινοί χρήστες του, αλλά πολύ περισσότεροι οι μελλοντικοί, θα συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ