2015-03-04 17:30:05
Φωτογραφία για ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
Περίπου 6.000 εισιτήρια για τον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στις 6 Ιουνίου στο Βερολίνο θα τεθούν σε κυκλοφορία από το πρωί της Πέμπτης. Από 70 μέχρι 390 ευρώ οι τιμές τους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Η ώρα για τον τελικό του Champions League πλησιάζει και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου περιμένουν να δουν τις δύο ομάδες που θα μπουν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου στις 6 Ιουνίου.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα ονόματα των αντιπάλων θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τα εισιτήρια τους την ερχόμενη Πέμπτη (5/3).

Η UEFA ανακοίνωσε ότι 6.000 εισιτήρια θα βγουν σε κυκλοφορία με τις τιμές να χωρίζονται σε τέσσερις ζώνες. Τα πιο φθηνά κοστίζουν 70 ευρώ, η αμέσως επόμενη κατηγορία είναι 160 ευρώ και τα πιο ακριβά τιμώνται προς 280 και 390 ευρώ.

Παράλληλα, αποφασίστηκαν και τα εισιτήρια που θα πάρουν οι φιναλίστ. Η κάθε ομάδα θα έχει στη διάθεσή της περίπου 20.000 μαγικά χαρτάκια, ενώ η UEFA θα κρατήσει περίπου 24.000 εισιτήρια για τις ανάγκες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των εισιτηρίων ήδη προβληματίζει αρκετές ομάδες, αφού οι περισσότερες από αυτές έχουν σαφέστατα μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας και δύσκολα θα μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες του.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ