2015-03-04 18:38:44
Φωτογραφία για Σχόλιο αναγνώστη για την ερώτηση Κ. Μητσοτάκη για την ΕΡΤ
Αγαπητό Tromaktiko,

Και ξαφνικά πάλι η κρατικοδίαιτη οικογένεια χτύπησε... Ένα λοιπόν από τα μέλη της γνωστής οικογένειας που θηλάζει χρόνια από το ελληνικό Δημόσιo, ενώ ταυτόχρονα κατασυκοφαντεί και υποτιμά όποιον τολμήσει να εργάζεται και να το υπηρετεί ακόμα και έντιμα, ευαισθητοποιήθηκε!

Ας μας πει λοιπόν αυτός ο κύριος που κατά τα λεγόμενά του, θωράκισε θεσμικά το μόρφωμα έναντι πολιτικών παρεμβάσεων, ότι δε αστειεύεται! Διαφορετικά γελοιοποιείται βεβαίως. Εκτός κι αν ξέχασε τους λόγους παραίτησης των κ.κ. Μακρυδημήτρη και Μορώνη, ή τα όσα κατήγγειλε ο κ. Ζούλας κατά την αποχώρησή του από το Ε.Σ.

Να αναφέρουμε για την κλοπή των 90 εκ € απ το ανταποδοτικό τέλος υπέρ του πλεονάσματος; Αν δεν είναι κλοπή η υφαρπαγή ενός τέλους που έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, τότε τι είναι;

Τέλος ας δημοσιεύσει το οργανόγραμμα και ο επιχειρησιακό σχέδιο της ΝΕΡΙΤ με τα οποία πορεύεται σήμερα το μόρφωμα, που κατα τα λεγόμενά του αποτελεί πρότυπο δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Ας αριθμήσει τουλάχιστον τις οργανικές μονάδες και να περιγράψει την κατανομή σε αυτές του προσωπικού των 650 ΣΑΧ και άλλων τόσων ΣΟΧ (ΔΤ). Όσο και να ψάξει δε θα βρει τίποτα.


Μετά από τόσους μήνες λειτουργίας δεν υπάρχει τίποτα! Ούτε οργανόγραμμα, ούτε ιεραρχία, ούτε στόχοι και φυσικά ούτε λογοδοσία από κανέναν σε κανέναν.

Μόνο με το φιλότιμο και την εργασιοθεραπεία των ψυχών που ξεριζώσατε από το σώμα της ΕΡΤ πορεύεται εδώ και τόσους μήνες το δημιούργημά σας, σε κατάσταση αυτόματου πιλότου.

Η σιωπή σας για το θέμα της ΕΡΤ σας προστατεύει. Οποιοδήποτε σχόλιο επί του θέματος επιβαρύνει τη θέση σας, όπως και τον καθένα έχοντα επιτελέσει έγκλημα.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ