2015-03-04 21:13:52
Φωτογραφία για Θα μπορούσε να αντέξει η Γερμανία 48,000,000 λαθρομετανάστες;
Με αφορμή το επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Βασίλη Καπερνάρου και της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου για το... μεταναστευτικό , ήρθε στην επικαιρότητα και πάλι το αναπάντητο μέχρι στιγμής ερώτημα:

-Πόσοι μετανάστες και λαθρομετανάστες βρίσκονται στην Ελλάδα; Πόσοι οικονομικοί μετανάστες εισέρχονται παρανόμως στη χώρα;

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφοροι αριθμοί ανάλογα με την ιδεολογική θέση του καθενός. Ο ανώτερος αριθμός που έχει ακουστεί είναι «περί τα 2 εκατομμύρια». Ο αρμόδιος υπουργός λίγο πριν του Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 σε σύσκεψη με τους εκπροσώπους Τύπου της Ολυμπιάδας για τα μέτρα ασφαλείας είχε δεχθεί ότι είναι 4 εκατομμύρια.

Ένας από τους εκπροσώπους Τύπου είπε ότι «είναι 8 εκατομμύρια» και ο υπουργός αντέδρασε: -«ε, όχι και 8 εκατομμύρια γύρω στα 4 είναι».

Αν ήταν το 2004 , 4 εκατομμύρια σήμερα πόσοι είναι; Προφανώς ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια. Αν , πράγματι , είναι 6 εκατομμύρια, τότε το πρόβλημα είναι σχεδόν αξεπέραστο Αναλογικά με απλή αριθμητική είναι σαν να "φιλοξενεί" η Γερμανία 48,000,000 και αναρωτιέται κανείς: θα μπορούσε να "αντέξει" η Γερμανική οικονομία 48,000,000 λαθρομετανάστες;


-Είναι τυχαίο ότι χρεοκόπησαν οι μεσογειακές χώρες που δέχονται το κύμα λαθρομεταναστών;

-Είναι τυχαίο ότι οι πολιτικοί ψήφισαν την συνθήκη "Δουβλίνο 2" και μέχρι και σήμερα δεν κάνουν τίποτα για να την αλλάξουν;

-Είναι τυχαίο ότι τα "κονόμησαν" κάποιοι μεγαλοεργολάβοι;

-Είναι τυχαίο ότι μέσα μαζικής ενημέρωσης μεθοδικά και συντονισμένα παρουσίαζαν ώς ρατσιστές αυτούς που αποκάλυπταν τι κρύβεται πίσω από το "φαινόμενο" αλλά και τις δραματικές συνέπειες που θα έχει για την οικονομία και την κοινωνία;

Αν θέλουν πραγματικά να ξελασπώσει η χώρα ας ξεκινήσουν από την αναθεώρηση τηςσυνθήκης "Δουβλίνο 2" και αν "εταίροι" δεν δεχτούν να αποχωρήσουν από την Ευρωπαική Ένωση και να στείλουν όλους αυτούς τους δυστυχείς ανθρώπους στον κ. Σόιμπλε, άλλωστε αυτός διακρίνεται για τον...ανθρωπισμό του!

Άλλη λύση δυστυχώς δεν υπάρχει..ήδη τελείωσαμε δηλαδή μας τελείωσαν οι ξένοι με την συνεργασία των ντόπιων συνεργατών τους..

Δείτε στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί μια εξαιρετική ρεαλιστική & ανθρώπινη ανάλυση του φαινομένου(όταν ακόμη μπορούσε να λυθεί χωρίς να χρεοκοπήσουμε), Γιώργος Παπασημάκης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Phone Book Pro: AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Phone Book Pro: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ