2015-03-05 00:50:08
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΣΤΟΝ ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ... «ΚΛΑΦΤΗΚΕ» ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ Ο ΠΑΟΚ
Ενώπιον της Πειθαρχικής Εφέσεων της ΕΠΟ βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/3) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογούμενη για τα επεισόδια στο ματς της Τούμπας με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League με πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο, ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε έφεση ζητώντας την αύξηση του προστίμου κατά 100.000 ευρώ και αποκλεισμού της έδρας για 2 αγωνιστικές.

Η εκδίκαση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (4/3) και οι Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας εκπροσώπησαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας την υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ σε τρεις άξονες. Αρχικά, οι δύο νομικοί υποστήριξαν πως στο ματς της Τούμπας υπήρξε μία μικρή διακοπή και όχι δύο, πριν το κόρνερ, όπου έπεσαν αντικείμενα στον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, ενώ ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δεν υπέστη σωματική βλάβη, κάτι που επιβεβαιώνεται από τον γιατρό του αγώνα.


Παράλληλα, τόνισαν πως υπάρχει αίσθημα αδικίας και ανισονομίας στο ποδόσφαιρο, καθώς παρά το γεγονός πως δεν συντρέχει λόγος για μεγαλύτερη ποινή, ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας άσκησε έφεση, κάτι που δεν είχε κάνει στο ματς του πρώτου γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν τιμωρηθεί με πρόστιμο 7.000 ευρώ, αν και υπήρξαν επεισόδια και εντός του αγωνιστικού χώρου, όπως ισχυρίστηκαν.

Η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

* Ερώτηση κρίσεως... Πως κρίνεται εσείς τη σωματική βλάβη; Έπρεπε αντί να χτυπήσει τον Τσόρι να τον σκοτώσει;;; Γιατί για χιλιοστά γλίτωσε τα χειρότερα ο Αργεντίνος, σύμφωνα με τους γιατρούς που εσείς επικαλείστε κύριοι(;) του ΠΑΟΚ!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ