2015-03-05 06:22:05
Φωτογραφία για «Τέρι είσαι ρατσιστής!»
Μετά την κίνηση του Τζον Τέρι που κατηγορήθηκε για ρατσιστική συμπεριφορά... στον τελικό του Λιγκ Καπ, ο αρχηγός της Τσέλσι άκουσε από οπαδό να του φωνάζει πως είναι ρατσιστής!

Ο «βράχος» της «μπλε» άμυνας, για τον οποίο ο Ζοσέ Μουρίνιο εγγυήθηκε ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο για ακόμα μια σεζόν, δεν έχει καταφέρει να χαρεί όσο θα ήθελε την κατάκτηση του Λιγκ Καπ μετά τον νικηφόρο τελικό (2-0 επί της Τότεναμ) της περασμένης Κυριακής.

Έχοντας αρχικά προκαλέσει σάλο αντιδράσεων με την κίνησή του που μεταφράστηκε σε ρατσιστική συμπεριφορά αφού δεν έδωσε το χέρι του σε έναν μαύρο άνδρα ανεβαίνοντας τα σκαλιά για το σημείο όπου γίνεται η απονομή του τροπαίου, άκουσε κι έναν οπαδό να του φωνάζει «Τζον είσαι ρατσιστής»!

Μέχρι στιγμής, ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί για όσα έχουν γραφτεί και όσα ακούει κάθε φορά από τους οπαδούς, κυρίως των αντίπαλων ομάδων, ωστόσο, το κύρος της Τσέλσι έχει πληγεί, τόσο με τα περιστατικά ρατσισμού από τους οπαδούς της μετά το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και μετά από τα όσα ακολούθησαν του τελικού του Capital One Cup.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ