2015-03-05 11:02:13
Φωτογραφία για «ΤΡΕΧΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ... ΗΣΥΧΗ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη (19:00). Ήδη, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τα εισιτήρια του κάτω διαζώματος εξαντλήθηκαν και οι άνθρωποι της ομάδας υπολογίζουν πάνω από 55.000 θεατές στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Την ίδια στιγμή, το δικό τους… πυρετό έχουν στη διοίκηση της ΠΑΕ. Στον ήδη υψηλό βαθμό επικινδυνότητας του αγώνα ήρθαν να προστεθούν οι χθεσινές εξαγγελίες της κυβέρνησης για αυστηροποίηση των ποινών μελλοντικά και άμεση δυνατότητα στους διαιτητές να διακόπτουν οριστικά έναν αγώνα λόγω επεισοδίων ή ρίψεως αντικειμένων.

Το μεγάλο... στοίχημα των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να μη συμβεί το παραμικρό που θα επιφέρει κυρώσεις (αγωνιστικές και μη) στην ομάδα στην προσεχή ρεβάνς. Για το λόγο αυτό και σε συνεννόηση με τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή (τον οποίο θα συναντήσει προσεχώς ξανά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης) έχει αποφασιστεί να ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα, αλλά να γίνει και η σχετική εκστρατεία ενημέρωσης στον κόσμο της ομάδας, με συνεχείς εκκλήσεις και συστάσεις για την τήρηση της τάξης και την αποφυγή συμπεριφορών που μπορεί να είναι ακόμη και καταδικαστικές για την «Ένωση».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ