2015-03-05 13:45:16
Φωτογραφία για Άστραψε και βρόντησε η Φωτεινή Πιπιλή- Το άρθρο που τα χώνει στη ΝΔ
Ποιος είδε τη Φωτεινή Πιπιλή και δεν τη φοβήθηκε...

Με άρθρο- κόλαφο που δημοσιεύει η εφημερίδα "Καθημερινή", η κα Πιπιλή τα βάζει με όλους και με όλα στη Νέα Δημοκρατία, ασκώντας οξύτατη κριτική στην ηγεσία του κόμματος και κάνοντας έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας.

Πιο συγκεκριμένα η Φωτεινή Πιπιλή κάνει λόγο για παλαιοκομματικές συνήθειες εκ μέρους του Αντώνη Σαμαρά, ενώ ψέγει και τη προεκλογική εκστρατεία σχολιάζοντας πως θύμισε έντονο φλερτ προς την ακροδεξιά και τη θρησκοληψία. Μάλιστα, τονίζει πως μεγάλη ήττα για τη ΝΔ ήταν η ατάκα του μητροπολίτη Άνθιμου, ο οποίος είπε πως προσευχήθηκε περισσότερο για τον Αλέξη Τσίπρα.

Εν συνεχεία, κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία πως στράφηκε κυρίως προς τους συντηρητικούς και τους θρησκευόμενους ξεχνώντας την πλειονότητα της κοινωνίας, τους αγρότες και κυρίως τους κεντρώους.

Τέλος, η κ. Πιπιλή ολοκληρώνει με προσωπική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά για την επιλογή του να μην αναμετρηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα σε ντιμπέιτ, ενώ κλείνοντας κάνει έκκληση για συνειδητοποίηση των λαθών της παράταξης- ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ