2015-03-05 20:35:40
Φωτογραφία για Απίστευτο! Θύμα ξυλοδαρμού ανήλικος από συνομήλικούς του
Ένα απίστευτο και συνάμα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα... στην Ακτή Δυμαίων, δίπλα από γνωστό συνεργείο αλλαγής λάστιχων.

Όπως κατήγγειλαν στο patrastimes.gr αυτόπτες μάρτυρες, που περίμεναν στην ουρά του απέναντι φαναριού, τρία ανήλικα αγοράκια έβριζαν χυδαία συνομήλικό τους, ο οποίος τρομαγμένος δεν μπορούσε να αντιδράσει ή τουλάχιστον να τους ‘’ξεφύγει’’.

Τα χειρότερα δεν άργησαν να έρθουν, καθώς σε κλάσματα δευτερολέπτων, οι τρεις ανήλικοι ‘’νταήδες’’ άρχισαν να ‘’ξυλοφορτώνουν’’ το φοβισμένο αγοράκι, μέχρι που το πέταξαν στο πεζοδρόμιο, συνεχίζοντας την άγρια συμπεριφορά τους.

Ο μικρός ανήμπορος να αντιδράσει, ικέτευε για βοήθεια, σκούζοντας. Όταν περαστικοί συνειδητοποίησαν τι συνέβη, έτρεξαν να βοηθήσουν τον μικρό.

Μόλις τους αντιλήφθηκαν οι τρεις μικροί δράστες, το έβαλαν στα πόδια και χάθηκαν στα γύρω στενά.

Κλήθηκαν οι γονείς του ανήλικου αγοριού, οι οποίοι έσπευσαν άμεσα στο σημείο και τον παρέλαβαν, τρομαγμένο καθώς ήταν.


Το περιστατικό δεν έχει καταγγελθεί στην αστυνομία, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, οι τρεις δράστες ήταν πιθανότατα ρομά.

Το εν λόγω λυπηρό περιστατικό έρχεται στα προστεθεί στους πολλούς ξυλοδαρμούς ανηλίκων, από συνομήλικούς τους, όχι μόνο μέσα στις σχολικές κοινότητες και στους χώρους αναψυχής, αλλά και στους δρόμους.

Το Bullying δυστυχώς αναπτύσσεται όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα και μάλιστα πολύ περισσότερο σε τόσο ευαίσθητες ηλικίες.

Η αντιμετώπισή του όμως δεν είναι μόνο θέμα του Κράτους, της σχολικής κοινότητας και κάθε αρμόδιου φορέα, είναι πάνω απ’ όλα πρωταρχική ευθύνη κάθε οικογένειας και γονέα, στα πλαίσια της σωστής ανατροφής του τέκνου της. Είναι θέμα εκπαίδευσης και προσωπικής παίδευσης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Την Δευτερα το ios 8.2
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Την Δευτερα το ios 8.2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ