2015-03-06 05:31:07
Φωτογραφία για Ο Ρέντσι άφησε λουλούδια στο σημείο δολοφονίας του Νεμτσόφ
Λουλούδια στη γέφυρα όπου δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο επικριτής του Κρεμλίνου Μπόρις Νεμτσόφ άφησε ο... ιταλός πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέπτεται τη Μόσχα για συνομιλίες με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την έναρξη της συνάντησής τους, οι Πούτιν και Ρέντσι ανέφεραν ότι θα συζητήσουν για την κρίση στην Ουκρανία, αλλά και για την αστάθεια στη Λιβύη, η οποία έχει θορυβήσει την Ιταλία και άλλες χώρες της Μεσογείου.

«Ότι κι αν έχει γίνει, οι εμπορικές και οι οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών μας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν. «Έχουν υπάρξει ασφαλώς ζημίες, που σχετίζονται με καλώς εγνωσμένα γεγονότα», πρόσθεσε ο Πούτιν, αναφερόμενος στις κυρώσεις που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσική Ομοσπονδία εξαιτίας της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Ο Ματέο Ρέντσι είπε ότι υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα που θέλει να θέσει στον Ρώσο πρόεδρο. «Πρώτα απ' όλα, υπάρχει το ζήτημα των σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Ρωσία, στο πλαίσιο της κρίσης της Ουκρανίας», είπε, μιλώντας μέσω διερμηνέα.

«Αλλά υπάρχουν επίσης ζητήματα τα οποία αφορούν τις σχέσεις στην περιοχή της Μεσογείου, την πολύ σοβαρή κατάσταση στη Λιβύη, την οποία θα ήθελα να συζητήσω μαζί σας», πρόσθεσε ο Ρέντσι, απευθυνόμενος στον Πούτιν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ