2015-03-06 14:08:09
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ
Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον αγώνα στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.

Η τελευταία προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού, προτού εκείνοι αναχωρήσουν για την Κομοτηνή, όπου το Σάββατο θα δώσουν αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Έμφαση δόθηκε ιδιαίτερα στην τακτική, αλλά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές του κ. Περέιρα δούλεψαν πολύ, επάνω στο δίτερμα, στην επιθετική και αμυντική τους λειτουργία, δίνοντας παράλληλα βάση στη δημιουργία ευκαιριών στην αντίπαλη εστία. Ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις, κατά τις οποίες δούλεψαν ξανά επάνω στην αμυντική και επιθετική τους συμπεριφορά.

Στα ιατρικά, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός προγράμματος, ενώ θεραπεία έκανε και ο Νταβίντ Φουστέρ. Ατομικό έκανε ο Γιαννιώτης, ενώ ο Στρέζος ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Περέιρα έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς στην Κομοτηνή. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννούλης, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μποτία, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα, Χουτεσιώτης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ