2015-03-06 18:38:14
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 19ης ΑΓ. ΤΗΣ Volley League ΜΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ... ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ H NOVA!
Η NOVA ανακοίνωσε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Volley League, υποσχόμενη... πολλές «όμορφες» μέρες για τους φίλους του βόλεϊ! Ξεχωρίζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κηφισιά την Κυριακή στις 19:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 7 Μαρτίου και τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους αγώνες Ορεστιάδα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Κηφισιά - Ολυμπιακός, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 7 Μαρτίου με την αναμέτρηση Ορεστιάδα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Πρεμίδης. Η συνέχεια θα δοθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου με τον αγώνα ανάμεσα στην Κηφισιά και στον Ολυμπιακό που θα μεταδοθεί στις 19:30 από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου.


Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων

Σάββατο 7 Μαρτίου

19:30 Ορεστιάδα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Γιώργου Πρεμίδη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και από το Web TV του Novasports.gr

Κυριακή 9 Μαρτίου

19:30 Κηφισιά - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου από το Novasports 3

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ