2015-03-06 21:02:49
Φωτογραφία για Δυνατές mobile πλατφόρμες από την Intel, και Atom x3, x5 και x7
Η Intel μέσω του CEO της εταιρείας Brian Krzanich, ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2015 νέες φορητές λύσεις και πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου, χαμηλού κόστους system-on-chip (SoC) για smartphones, phablets και tablets, μιας προηγμένης λύση LTE κ.ά. Με τεχνολογίες που δεν περιορίζονται μόνο στην κορυφαία τεχνολογία ημιαγωγών της εταιρείας, αλλά και στο software και στην ασφάλεια, ο Brian Krzanich δήλωσε ότι η Intel είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες που είναι ικανές να προσφέρουν end-to-end λύσεις, για συσκευές, δικτύωση και υποδομή cloud. Στις ανακοινώσεις συμπεριλαμβάνεται η νέα σειρά επεξεργαστών Intel Atom x3, οι οποίοι αποτελούν το πρώτο SoC της εταιρείας με ενσωματωμένες λετουργίες επικοινωνίας, προοριζόμενο για εισαγωγικές και χαμηλού κόστους συσκευές, καθώς και το ολοκαίνουριο modem Intel XMM 7360 LTE Advanced, σχεδιασμένο για μέγιστη απόδοση και παγκόσμια κάλυψη.


Ο κ. Krzanich είπε επίσης ότι οι χρήστες των Samsung Galaxy S6 και S6 edge θα έχουν προεγκατεστημένη και ενεργοποιημένη την anti-malware εφαρμογή McAfee VirusScan Mobile στις συσκευές τους.

Η Intel παρουσίασε την σειρά επεξεργαστών Intel Atom x3 (κωδική ονομασία SoFIA), την πρώτη της πλατφόρμα με ενσωμάτωση λειτουργικών επικοινωνίας, προοριζόμενη για εισαγωγικά και οικονομικά tablets, phablets και smartphones. Συνδυάζοντας τους 64-bit multi-core επεξεργαστές Intel Atom με συνδεσιμότητα 3G ή 4G LTE, πρόκειται για ένα SoC, που συμπεριλαμβάνει τον επεξεργαστή εφαρμογών, τον επεξεργαστή του αισθητήρα εικόνας, υποσυστήματα γραφικών, ήχου, συνδεσιμότητας και διαχείρισης ισχύος, σε ένα ενιαίο chipset.

Αυτή η ενοποίηση επιτρέπει στους κατασκευαστές να προσφέρουν tablets, phablets και smartphones με πλήρη χαρακτηριστικά σε προσιτές τιμές, που στοχεύουν στα εισαγωγικά και χαμηλού κόστους, τμήματα των αγορών. Η Intel, φέρνει με μεγαλύτερη ταχύτητα, τα οφέλη της ενοποιημένης αρχιτεκτονικής και των ασύρματων επικοινωνιών της στους πελάτες, συμπεριλαμβανομένου του τεχνολογικού οικοσυστήματος της Κίνας. Είκοσι εταιρείες, μεταξύ των οποίων οι ASUS και Jolla, δεσμεύτηκαν να προσφέρουν υλοποιήσεις βασισμένες στους Intel Atom x3.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ