2015-03-07 01:26:05
Φωτογραφία για Έτοιμη η μικρή Σαββίνα Δρη από την Κάλυμνο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ
Μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο γεγονός βρίσκεται ο Καλύμνικος αθλητισμός και η... αθλήτρια του "Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ" Σαββίνα Δρη, που θα λάβει μέρος στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ.

Η "μικρή" πρωταθλήτρια Ελλάδας, μετά από μια σειρά επιτυχιών εντός και εκτός της χώρας μας, έχει την ευκαιρία να φέρει τη μεγαλύτερη διάκριση που έχει γνωρίσει το νησί μας στον αθλητισμό και συγκεκριμένα μια καλή θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα "Ζίου Ζίτσου", που θα γίνει στην Αθήνα, το διάστημα από 13/3 έως 15/3/2015.

Η αθλήτρια του Καλύμνικου Συλλόγου, θα αγωνιστεί το Σάββατο 14/3 στη κατηγορία των -48kgκαι ο ανταγωνισμός προβλέπεται να είναι πολύ μεγάλος, καθώς θα συμμετέχουν αθλήτριες από όλο τον κόσμο, με παγκόσμιες διακρίσεις.

Για την εμπειρία αυτή της νεαρής αθλήτριας Σαββίνας Δρη, ο προπονητής της Δημήτρης Μπουντάκης, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στον "Π.τ.Κ."

"Η Σαββίνα έχει μπροστά της μια πολύ μεγάλη πρόκληση και ευκαιρία. Και αναφέρομαι στο γεγονός ότι μια πιθανή διάκριση της σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός (που εγώ προσωπικά το πιστεύω) θα γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα της στον αθλητισμό της Καλύμνου, ενώ παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να εισαχθει σε όποια ανώτατη ή ανώτερη σχολή επιθυμεί άνευ εξετάσεων".

Συνεχίζοντας ο Δ. Μπουντάκης αναφέρθηκε στην πορεία της αθλήτριάς του και τόνισε πως "η Σαββίνα έχει καταφέρει να είναι μέλος της εθνικής ομάδας στο ΤΖΟΥΝΤΟ αλλά και στο ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ μέχρι τώρα και λέω μέχρι τώρα, γιατί έχουμε σκοπό να μπούμε και σε τρίτο άθλημα. Για μας ισχύει αυτό που λένε πως "όσο τρως σου ανοίγει η όρεξη" και εμείς έχουμε μεγάλη όρεξη για διακρίσεις και επιτυχίες".

Δικαιολογημένα γεμάτος περηφάνια για "το δημιούργημά του" ο Δ. Μπουντάκης τόνισε ότι "η Σαββίνα είναι το παράδειγμα ενός πρωταθλητή. Είναι ένας "στρατιώτης" που ακούει κατά γράμμα το προπονητή της και γι αυτό διακρίνεται συνέχεια. Είναι παράδειγμα χαρακτήρα αλλά και προσωπικότητας. Θεωρώ ότι αν η Σαββίνα συνεχίσει με αυτό το ρυθμό θα ζήσουμε πολύ μεγάλες στιγμές διπλά της. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και ολόκληρο το ΔΣ του Συλλόγους, αισθανόμαστε υπερήφανοι για την Σαββίνα και την λαμπρή πορεία της"

Καταλήγοντας ο προπονητής της "μικρής" πρωταθλήτριας δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του, αλλά και αυτές του Δ.Σ. του Συλλόγου, στους χορηγούς που στηρίζουν αυτή την σημαντικότατη προσπάθεια της Καλυμνιάς αθλήτριας και ειδικά στις τοπικές επιχειρήσεις ΑΡΤΟΣ & ΜΕΛΙ / ΑΝΕΜ / KIOSAIR / ARGO αλλά και στον Δήμο Καλυμνίων, που ήταν δίπλα στην μικρή Σαββίνα και συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθειά της.

Ο "Παλμός της Καλύμνου" εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην Σαββίνα, αλλά και στον προπονητή της και σ' όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου και της εύχεται μια Παγκόσμια διάκριση στο Πρωτάθλημα της Αθήνας.

"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ" Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ