2015-03-07 02:15:04
Φωτογραφία για Τι έπαθε μαθητής που ντύθηκε «50 Αποχρώσεις του Γκρι»
Ένας 11χρονος μαθητής από το Μάντσεστερ αποκλείστηκε από την... σχολική γιορτή για την Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου όταν πήγε ντυμένος ως κύριος Grey από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι».

Ο Liam Scholes, επηρεασμένος από το διάσημο μυθιστόρημα, πήγε στο σχολείο ντυμένος Κρίστιαν Γκρέι, φορώντας ένα κοστούμι και κρατώντας μια γραβάτα και μία μάσκα.

Για κακή του τύχη οι δάσκαλοι δεν θέλησαν να δουν την αστεία πλευρά της υπόθεσης και τηλεφώνησαν στη μητέρα του, Nicola, να της πουν ότι το ντύσιμό του δεν ήταν κατάλληλο για τη σχολική γιορτή.

Τα παιδιά σε όλη τη χώρα πήγαν στο σχολείο ντυμένα σαν λογοτεχνικοί χαρακτήρες στα πλαίσια της παγκόσμιας εκδήλωσης. Ο Liam και η μητέρα του, σκέφτηκαν ότι θα ήταν διασκεδαστικό ο 11χρονος να ντυνόταν Mr Grey μετά την παγκόσμια επιτυχία του βιβλίου.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν το σχολείο να τηλεφωνήσει και να ανακοινώσει στη μητέρα ότι δεν θα επιτραπεί στο παιδί της να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις αλλά ούτε και στην προγραμματισμένη φωτογραφία της τάξης.


Η μητέρα του 11χρονου είπε στη Daily Mail: «Νομίζαμε ότι ήταν αστείο. Γυρνούσαμε με τα πόδια στο σπίτι από το σχολείο και ο Liam είχε την ιδέα να πάει ντυμένος Christian Grey. Στην αρχή το πήραμε στην πλάκα, αλλά αργότερα το συζητήσαμε με μερικούς φίλους και το βρήκαν πολύ αστείο. Το παιδί φορούσε απλώς ένα κοστούμι και κρατούσε μία μάσκα ματιών. Δεν πίστευα ότι θα υπήρχε πρόβλημα. Έλαβα ένα τηλεφώνημα στο σπίτι από το σχολείο που μου είπαν ότι η στολή ήταν ακατάλληλη και ότι είχε αποκλειστεί από τη συμμετοχή στη γιορτή και από τις φωτογραφίες».

Μάλιστα η μητέρα επεσήμανε την αδικία λέγοντας: «Ένας από τους καθηγητές είχε πάει στη γιορτή ντυμένος Dexter. Δε καταλαβαίνω από πότε το σεξ θεωρείται πιο μεμπτό από έναν ψυχοπαθή δολοφόνο».

Στη συνέχεια είπε ότι ο γιος της δεν έχει δει την ταινία ούτε έχει διαβάσει το βιβλίο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξέρει, όπως και οι υπόλοιποι μαθητές, περί τίνος πρόκειται. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ