2015-03-07 10:56:11
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Τη νίκη με την οποία θα αγκαλιάσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ θέλει ο Ολυμπιακός το Σάββατο (19:30, ΝΕΡΙΤ Plus) στην έδρα του Πανναξιακού

Η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αναχώρησε την Παρασκευή (6/3) το πρωί με προορισμό τη Νάξο όπου το Σάββατο (19:30, NEΡΙΤ Plus) θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στόχος στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό που μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τον Παναθηναϊκό, είναι η 17η νίκη σε 18 ματς και η διεύρυνση του νικηφόρου σερί που τρέχει ο Θρύλος και τον έχει φέρει μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σε περίπτωση νίκης στον αγώνα του Σαββάτου οι ερυθρόλευκες θα βρεθούν πολύ κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν γεγονός που τους δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Από το πρωί της Παρασκευής (6/3) η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Νάξο και ολοκληρώσε την προετοιμασία της με προπόνηση (18:00 με 19:30) στο γήπεδο του Πανναξιακού.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ