2015-03-07 14:43:08
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη: Αυτός είναι ο Αντώνης Σαμαράς
Οσο ο Σαμαράς συνεχίζει να βρίσκεται στην ηγεσία της ΝΔ, οι ελπίδες απομακρύνονται για συσπείρωση του κόμματος, ο λαός της ΝΔ έχει απογοητευθεί έτι περισσότερο, βλέποντας την αδιάλακτη στάση του Σαμαρά, να επιμένει να βρίσκεται στην προεδρία του κόμματος.

Είναι πλέον ένας αποτυχιμένος αρχηγός και δεν εννοεί να το εμπεδώσει, αλλά δεν υπάρχουν και δυναμικά στελέχη εκεί στη Συγγρού, όπως φαίνεται, που να μπορούν να χτυπήσουν τη γροθιά επάνω στο τραπέζι και να αξιώσουν την απομάκρυνσή του από την προεδρία του κόμματος. Κρίμα που μια ιστορική παράταξη με ζωή στη πολιτική ζωή του τόπου 40 ετών πάει για διάλυση, επειδή έτσι το θέλει ένας Σαμαράς, ο οποίος φεύγοντας από τη ΝΔ το 1993 έριξε τη κυβέρνηση Μητσοτάκη, ίδρυσε δικό του κόμμα, τη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ, την διέλυσε κι αυτή και επανήλθε στη ΝΔ επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, παρά τις δημόσιες δηλώσεις του ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ούτε και για αρχηγό ακόμα αν τον καλέσουν.


Το 2012 ως αξιωματική αντιπολίτευση στη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εδήλωνε σφόδρα αντιμνημονιακός, να φωνάζει να σκούζει και να σκίζει τα ιμάτιά του κατά των μνημονίων και εφαρμοστικών νόμων και προεκλογικά στο Ζάππειο να τάζει λαγούς με πετραχίλια, να λέει ότι δεν πρόκειται αυτός ως πρωθυπουργός να μειώσει μισθούς και συντάξεις, θα επαναφέρει το αφορολόγητο στα 12000 ευρώ, θα μειώσει τους φόρους, θα καταργήσει τα χαράτσια των σπιτιών και θα εξαλείψει την ανεργία δημικουργόντας εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ο Λαός τον πίστεψε, τον ψήφισε και τον έκανε πρωθυπουργό για να πραγματοποιήσει όσα υποσχέθηκε. Το αποτέλεσμα των ενεργιών του όλοι το γνωρίζουμε, έγινε πρώτος μνημονιακός μείωσε κι αυτός μισθούς και συντάξεις, αύξησε τη φορολογία εισοδήματος, το χαράτσι των σπιτιών το μονιμοποίησε με τη δημιουργία του ΕΝ.Φ.Ι.Α και τόσα άλλα κακά είς βάρος του Ελληνικού λαού. Αυτός είναι ο Αντώνης Σαμαράς, αυτό το λόγο έχει και αυτή τη διαγωγή έχει δείξει στη πολιτική του καριέρα. Να τον χαίρονται.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ