2015-03-07 22:48:08
Φωτογραφία για ΤΟ 'ΚΑΝΕ ΤΟ... ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στο κορυφαίο ματς της για φέτος, η Αθλέτικ του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε 1-0 την χειρότερη Ρεάλ της διετίας και έβαλε... φωτιά στην κορυφή!

Λίγες μέρες μετά την γκέλα κόντρα στη Βιγιαρεάλ, η κακή "βασίλισσα" επιβεβαίωσε πως δεν είναι στα… καλά της και ηττήθηκε στα ίσα απ’ την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε που μετά την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, ξυπνάει και στο πρωτάθλημα (με 3η σερί νίκη)!

Οι παίκτες του Αντσελότι παρουσίασαν πραγματικά τραγικό πρόσωπο (για τα δεδομένα τους) και μοιραία έχασαν ακόμα τρεις βαθμούς. Κάτι που… πρακτικά σημαίνει πως αν η Μπαρτσελόνα την Κυριακή επικρατήσει της Ράγιο Βαγεκάνο (το προφανές δηλαδή), τότε οι Καταλανοί θα προσπεράσουν μετά από καιρό για ένα βαθμό και ενώ έχουν τη βασίλισσα στο… σπίτι τους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν μπορούσαν να συνεργαστούν σωστά, δεν έκαναν φάσεις μπροστά απ’ την εστία του Ιραϊόθ κι όταν ο Αντούριθ έπιασε φοβερή κεφαλιά κι έκανε το 1-0 στα 26’ τα δύσκολα έγιναν… δυσκολότερα. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους Βάσκους να πανηγυρίζουν, την ώρα που η Ρεάλ κινδυνεύει -ξεκάθαρα- να χάσει την κορυφή, έχοντας όλα τα ατού της σε κακή κατάσταση!

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ