2015-03-08 06:34:06
Φωτογραφία για Έτοιμη να προσφέρει μέχρι και 200 εκατ. ευρώ για Πογκμπά η Μπαρτσελόνα!
Τα σενάρια που θέλουν τον Πολ Πογκμπά να φεύγει από τη Γιουβέντους έναντι ενός αστρονομικού ποσού αυξάνονται και πληθύνονται, με το τελευταίο πάντως να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Και αυτό γιατί εμπλέκει τη Μπαρτσελόνα αλλά και ένα ποσό μαμούθ ύψους 200.000.000 ευρώ, με την καταλανική "Sport" να αποκαλύπτει στη διαδικτυακή της έκδοση πως οι Καταλανοί έχουν αποφασίσει να κάνουν το μεγάλο "μπαμ" με τον νεαρό Γάλλο άσο της Γιουβέντους!

Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Καταλωνίας δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές καθώς είναι τιμωρημένη από τη FIFA και μόνο από τον Ιανουάριο του 2016 θα είναι σε θέση να πάρει παίκτες, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως η "Μπάρτσα" επιθυμεί να έρθει από τώρα σε συμφωνία με τον παίκτη ώστε να τον ανακοινώσει όταν θα είναι "ελεύθερη" και πάλι να ξαναβγεί στη μεταγραφική αγορά.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, "έχει εμμονή με τον Πογκμπά" (τον διεκδικούν επίσης Παρί, Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης) θεωρώντας πως έτσι θα επανεκλεγεί στη θέση του προέδρου.

Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό έχει ανάψει το πράσινο φως ώστε να δοθούν μέχρι και 200.00.000 ευρώ για να ντυθεί στα κυανέρυθρα, με το ποσό αυτό α συμπεριλαμβάνει τόσο τα χρήματα που θα πάρει η Γιουβέντους όσο και το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο παίκτης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ