2015-03-08 12:34:41
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ: Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ
Απάντηση στις πληροφορίες ότι ο κ. Τσίπρας επικοινώνησε με τον Μάριο Ντράγκι και ζήτησε η μεταχείριση της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης από την ΕΚΤ να είναι ίδια με τη μεταχείριση των προηγούμενων ελληνικών κυβερνήσεων έδωσε το ΠΑΣΟΚ. 

Με ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη εκφράζει τη λύπη της διότι «ο κ. Τσίπρας, το κόμμα του και ο ετερόκλητος εταίρος του δεν κατάλαβαν και δεν σεβάστηκαν ποτέ τις δυσκολίες της χώρας και τον αγώνα των προηγούμενων κυβερνήσεων υπό συνθήκες ασύγκριτα δυσκολότερες από τις σημερινές». Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι «η σημερινή κυβέρνηση έχει την ίδια μεταχείριση με τις προηγούμενες» διότι οι σχέσεις «αφορούν χώρες και διακρατικές σχέσεις και όχι κόμματα ή πολιτικές αντιλήψεις».

Εκφράζει τέλος την ελπίδα να έχει «η σημερινή κυβέρνηση να έχει από την ΕΚΤ, την Ευρωζώνη, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και το ΔΝΤ, μεταχείριση ευνοϊκή, σαφώς καλύτερη από αυτήν που είχαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, γιατί αν έχει την ίδια δεν θα αντέξει στις αντιφάσεις της, τα ψέματα και τις ψευδαισθήσεις».

Σ.Σ.

Κάποτε τους Πασόκους τους αποκαλούσαμε Πρασινοφρουρούς. Τώρα μάλλον πρέπει να τους αποκαλούμε Ευρωφρουρούς για να μην πούμε το βαρύτερο.....Γερμανοφρουρούς!

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ