2015-03-08 19:41:05
Φωτογραφία για Μία ανάσα από την Άρσεναλ o Μίτσελ!
Ο Μίτσελ είναι ένα κορυφαίο όνομα στον ποδοσφαιρικό κόσμο και με τη... θητεία του στον Ολυμπιακό πρόλαβε να κάνει τα πρώτα του σοβαρά επαγγελματικά βήματα στο χώρο της προπονητικής κερδίζοντας ακόμα περισσότερους θαυμαστές.

Η πορεία των Ερυθρολεύκων στο περυσινό Τσάμπιονς Λιγκ, όταν λίγο έλειψε να πανηγυρίσουν μια μεγαλειώδη πρόκριση στους "8" του θεσμού μέσα στο Μάντσεστερ, "ψήλωσε" τον Ισπανό προπονητή και δεν πέρασε απαρατήρητη από τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Έτσι, στο τέλος της περασμένης σεζόν, όταν προέκυψε σοβαρό θέμα να αποχωρήσει ο Αρσέν Βενγκέρ από την Άρσεναλ, η υποψηφιότητα του Μίτσελ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "κανονιέρηδων" έπαιξε πολύ δυνατά!

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο, Twitter, "SportDog Penalty", ο 51χρονος κόουτς είχε το προμόσιον της Doyen, του επιχειρηματικού κολοσσού στο χώρο του ποδοσφαίρου, που αγοράζει δικαιώματα ποδοσφαιριστών ή προπονητών και εν συνεχεία τα διαχειρίζεται ή τα πουλάει, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να βρίσκεται ανάμεσα στους 1-2 βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας.


Ακόμα κι αν ο Αλσατός τεχνικός παρέμενε στην Άρσεναλ ως τεχνικός διευθυντής, όπως είχε ακουσθεί, ο Μίτσελ προβλεπόταν να αναλάβει εν λευκώ το ποδοσφαιρικό κομμάτι του αγγλικού συλλόγου.

Τελικά, η διοίκηση της Άρσεναλ και παρά τις τότε αντιδράσεις των οπαδών της, αποφάσισε να κρατήσει τον Βενγκέρ στο τιμόνι της ομάδας και ο Μίτσελ παρέμεινε στον Ολυμπιακό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ