2015-03-08 21:10:22
Φωτογραφία για Απάντηση του συλλόγου εστίασης Καστοριάς στον αναγνώστη
Ο σύλλογος εστίασης Καστοριάς απαντά στο θέμα "Τρομερό περιστατικό απάτης στην Καστοριά" Με βάση το άρθρο – καταγγελία αναγνώστη που έχετε δημοσιεύσει την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 σας δηλώνουμε ότι:

Πράγματι υπάρχει συνεργάτης του συλλόγου ο οποίος μαζεύει τις ανανεώσεις συνδρομών - εγγραφές νέων μελών. Η συνδρομή για το 2015 είναι δωρεάν. Το μόνο το οποίο είναι και προαιρετικό είναι 5€ για την υπηρεσία ενημέρωσης των μελών μέσω SMS μηνυμάτων. Όποιος θέλει πληρώνει αυτή την υπηρεσία η οποία είναι ετήσια. Υποχρεούται δε να υπογράφει στο χαρτί της αίτησης.

Δεδομένου της καταγγελίας που δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει από συνάδελφο ή μη δηλώνουμε την λύπη μας διότι μπορούσε με ένα τηλέφωνο να εξακριβώσει αν ισχύει.

Δυστυχώς άλλη μία φορά οι καλοθελητές θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε ένα σύλλογο που χάρη στον συγκεκριμένο συνεργάτη και τις προσπάθειες των μελών του συλλόγου έφτασε σήμερα να αριθμεί 210 μέλη.

Και για τον συγκεκριμένο συνάδελφο ή μη του παραθέτουμε άλλη μία φορά το ΔΣ για να το γνωρίζει και να μπορεί να ρωτάει – να ενημερώνεται για τα σχέδια του συλλόγου

Πρόεδρος: Μελίδου Νίκη

Αντιπρόεδρος: Νώτης Ιωσήφ

Γραμματέας: Γεωργιάδης Άγγελος

Ταμίας: Πυραμίδης Γεράσιμος

Μέλος: Πέλκας Σωκράτης

Μέλος: Λιώγας Αθανάσιος

Μέλος: Μηλιόπουλος Πέτρος

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Μελίδου Νίκη Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ιστορική νίκη για ΑΕΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ιστορική νίκη για ΑΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ