2015-03-08 21:52:05
Φωτογραφία για Έκανε τον τραυματία για να πάει σε ρέιβ πάρτι!
Ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού επικαλέστηκε ενοχλήσεις για να... χάσει εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του και πώς διασκέδασε το ίδιο βράδυ; Ο Σκύλος έχει το παρασκήνιο Το γεγονός συνέβη την περυσινή σεζόν, επί Μίτσελ στον Ολυμπιακό, με πρωταγωνιστή ποδοσφαιριστή που ανήκει ακόμα στην ομάδα και την αποκάλυψη κάνει, για ακόμα μια φορά, με ονόματα, η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου, "SportDog Penalty", στο Twitter.

Πριν από το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ, ο Σαλίνο είχε επικαλεστεί ενοχλήσεις για να γλιτώσει το ταξίδι και το παιχνίδι στα Γιάννινα. Το ίδιο βράδυ ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρέθηκε σε ρέιβ πάρτι, το οποίο δεν ήθελε να χάσει, διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας.

Μάλιστα, ο 29χρονος μπακ δεν ήταν μόνος του, αλλά είχε παρέα τρεις ακόμα συμπαίκτες του. Τον Μασάντο, τον Μπονγκ και τον Πελέ, με τους οποίους έκανε καλή παρέα. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές λέγεται ότι το γλέντησαν έως …τελικής πτώσης, με αποτέλεσμα τα "κατορθώματά" τους να φτάσουν μέχρι τα αυτιά του Μίτσελ.


Ο Ισπανός προπονητής έγινε έξαλλος όταν έμαθε για τα νυχτοπερπατήματα των παικτών του και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το καλοκαίρι τελείωσε την "αμαρτωλή" τετράδα (φωτογραφία παρακάτω). Ο μόνος που διασώθηκε και παρέμεινε στον Ολυμπιακό ήταν ο Σαλίνο αλλά έγινε ρεζέρβα.

Ο Βραζιλιάνος στην ουσία μπήκε στην μπλακ λιστ του Ισπανού προπονητή και από εκεί που ήταν την προηγούμενη σεζόν βασικός κι αναντικατάστατος φέτος τον "έφαγε" ο πάγκος πίσω από τον Ελαμπντελαουί.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ