2015-03-09 00:01:09
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΟΝΗΣ : ΕΝΤΟΝΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αναφέρθηκε στη σύγκρουση οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη, εκφράζοντας ξανά τον προβληματισμό του για τους συνδέσμους.

Ο κ. Κοντονής τοποθετήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, με αφορμή τη σύγκρουση οπαδών στις Σέρρες, τονίζοντας ότι βασική του επιδίωξη είναι να εκλείψουν εντελώς τα περιστατικά βίας με βασικό εργαλείο την εμπέδωση της πρόληψης και την διαπαιδαγώγηση των φιλάθλων.

«Για μία ακόμη φορά είχαμε ένα επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας. Ένας άνθρωπος είναι σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας της επίθεσης που δέχτηκε για ασήμαντη αφορμή από μέλη συνδέσμου οπαδών. Η στάση της Πολιτείας απέναντι στο πως λειτουργούν οι σύνδεσμοι οπαδών όλων των ομάδων σε ολόκληρη τη χώρα παραμένει έντονα επιφυλακτική και επανεξετάζεται στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας.

Τονίζω ότι στόχος μας δεν μόνο η καταστολή ως μέσο για την πάταξη της βίας αλλά κύρια επιδίωξή μας είναι η εμπέδωση της πρόληψης και την διαπαιδαγώγηση των φιλάθλων όλων των αθλημάτων, ούτως ώστε να εκλείψουν τελείως τέτοια νοσηρά περιστατικά», τόνισε ο κ. Kοντονής.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ