2015-03-09 11:56:07
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Μετά από όλα όσα έγιναν στην Κομοτηνή με την αναβλή του αγώνα με τον Πανθρακικό, ο Ολυμπιακός με τη χθεσινή προπόνηση ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1) σημαίνει δύο πράγματα για τους ερυθρόλευκους... Να βρουν τουλάχιστον ένα τέρμα που θα ισοφαρίσει το εκτός έδρας που πέτυχε η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά παράλληλα να μην δώσουν και το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν στο σκορ.

Μια τέτοια εξέλιξη θα ανάγκαζε τον Ολυμπιακό να ανεβάσει ψηλά την άμυνα του για να πιέσει, γεγονός που θα έδινε πολλές ευκαιρίες στους ταχύτατους κυνηγούς της Ένωσης.

Στα περισσότερα ματς με τον Περέιρα στον πάγκο του ο Ολυμπιακός απέφευγε να ρισκάρει, δεν ανέβαζε πάνω από 4-5 παίκτες στην επίθεση, καθώς έτσι ήθελε να έχει πολλούς ποδοσφαιριστές πίσω από την μπάλα όταν αυτή χανόταν.

Εκτός από το προφανές -ότι αυτό το πλάνο ουσιαστικά ποτέ δεν δούλεψε αποτελεσματικά για τους ερυθρόλευκους- ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει πια την πολυτέλεια να το κάνει αυτό από την στιγμή που στην καλύτερη των περιπτώσεων, ο Ολυμπιακός ψάχνει τουλάχιστον ένα γκολ στο ΟΑΚΑ.


Κατά συνέπεια ο Περέιρα τις μέρες που απομένουν μέχρι τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ καλείται να βρει τον... τρόπο που η ομάδα του θα φτάσει σε ένα ή παραπάνω γκολ, χωρίς παράλληλα να δεχθεί, δυσχεραίνοντας την θέση της.

Με βάση τα ισχύοντα δεδομένα, η κατάσταση κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι για τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ Για ενδεκάδα και πρόσωπα είναι ακόμη νωρίς να γίνει λόγος καθώς μεσολαβούν ακόμη δύο προπονήσεις, η σημερινή, αλλά και της Τρίτης (10/3), όπου πιθανότατα ο Περέιρα θα φανερώσει κάποιες από τις προθέσεις του για την Τετάρτη...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ