2015-03-09 12:35:08
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ... ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΕΪΡΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΕΚ
Ο Βίτορ Περέιρα καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις το προσεχές διήμερο, όσον αφορά τις επιλογές πρόκρισης που πρέπει να κάνει στην ενδεκάδα για τη ρεβάνς της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Τα ερωτηματικά είναι... αρκετά για τον Πορτογάλο τεχνικό, με γενικό τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός και ατομικά οι παίκτες έχοντας δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση, παρά μόνο με προπονήσεις...

Ένα θέμα είναι αν θα βάλει τερματοφύλακα τον Μέγιερι που παίζει πάντα στο Κύπελλο ή αν θα προτιμήσει τον Ρομπέρτο, λόγω των ειδικών συνθηκών του αγώνα.

Για το δεξί άκρο θα περιμένει μέχριτελευταία στιγμή τον Ελαμπντελαουί που θα κάνει πιο έντονα προπόνηση και θα δοκιμάσει αν μπορεί να παίξει. Αλλιώς θα αγωνιστεί ο Σαλίνο. Αριστερά σίγουρος είναι ο Μασουακού, ενώ ο ένας στόπερ θα είναι ο Σιόβας και ο άλλος ένας εκ των Μποτία, Σαντάνα, Αυλωνίτη. Το πρόβλημα με τον Ισπανό είναι ότι έχει 2,5 μήνες να παίξει και δεν πήρε το ματς προσαρμογής στην Κομοτηνή, όπως έχουμε αναφέρει.

Στο κέντρο ο Μανιάτης είναι σίγουρος, με Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι υποψήφιους. Μπορεί να παίξουν και οι δύο και να είναι ένας κλασσικός εξτρέμ, ο Ντοσεβί.

Φυσικά ο Τσόρι θα είναι σίγουρα πίσω από τον Μήτρογλου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ