2015-03-10 01:18:13
Φωτογραφία για ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΦΕΝΕΡ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΦ... ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ!
Πάνω που όλα έμοιαζαν να... στρώνουν στην Φενέρμπαχτσε με τις διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκα, ήρθε η ήττα στο ντέρμπι της TBL από την αποδεκατισμένη Γαλατάσαραϊ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξαπέλυσε ευθεία και ξεκάθαρη... επίθεση στους παίκτες του, απειλώντας πως κάποιοι θα φύγουν από την ομάδα γιατί είναι... εγωιστές!

“Οι παίκτες μου είναι εγωιστές, ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους. Δεν είναι δικό μου το πρόβλημα. Αν δεν μπορούν να έχουν το σωστό κίνητρο και συμπεριφορά στο παρκέ, απλά θα φύγουν. Η Γαλατάσαραϊ άξιζε αυτή τη νίκη. Είμασταν τραγικοί στην άμυνα. Μας αντιμετώπισαν με 6 παίκτες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά το ήθελαν περισσότερο”.

Ποιος δεν περίμενε μια τέτοια αντίδραση από τον Σέρβο τεχνικό μετά από μια τέτοια ήττα και ενόψει Ολυμπιακού στο ΣΕΦ; Η λογική λέει πως από τη μια ήταν οργισμένος, αλλά από την άλλη χρησιμοποίησε μια όντως πολύ “κακή” ήττα (στη Τουρκία όλοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο ντέρμπι) για να… κερδίσει ότι περισσότερο μπορεί ενόψει του αγώνα με τους ερυθρόλευκους, την Παρασκευή που είναι πολύ κρίσιμος!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ