2015-03-10 15:48:17
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ : ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΟΙΩΝΟΥΣ... ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΥΓΙΕΣ!
O Βασίλης Σπανούλης σχολιάζοντας τη σύμπτωση της κατάκτησης όλων των ευρωπαϊκών του πρωταθλημάτων τις χρονιές που έρχονται στο κόσμο τα παιδιά του, είχε αποκαλύψει: “Κάποια στιγμή ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μου είπε πως από την στιγμή που μπορώ και έχω χρόνια μπροστά μου, πρέπει να κάνω πολλά παιδιά. Μου είχε αναφέρει πως εσύ πρέπει να κάνεις τουλάχιστον τέσσερα”.

Φαίνεται πως η... νουθεσία ήταν προφητική αφού η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού είναι έγκυος και σε λίγους μήνες το ζευγάρι θα φέρει στο κόσμο το τέταρτο μωρό!

Πρώτα ήρθε ο Θανάσης, το 2009, έπειτα ο Βασιλάκης, το 2012 και τελευταίος ο Δημήτρης το 2013. Όλες τις σεζόν που η Ολυμπία γέννησε, συνδυάστηκαν με ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τον τίτλο του MVP για τον Βασίλη Σπανούλη. Το ακόμα πιο όμορφο της υπόθεσης είναι πως επιτέλους η... “ηρωίδα” Ολυμπία θα έχει και γυναικεία υποστήριξη σε ένα σπίτι γεμάτο άντρες, αφού το τέταρτο μωράκι, θα είναι κοριτσάκι!


Τέτοια ανθρώπινα ζητήματα είναι λεπτά, οπότε το "eurohoops.net" επικοινώνησε με τον αρχηγό του Ολυμπιακού και τον ρώτησε πριν γράψει το οτιδήποτε για ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά την οικογένεια.

Ο Vspan έβγαλε την επίσημη “είδηση”.

- Βασίλη ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει “αναστατωθεί” με την καλή έννοια. Τι έχεις να πεις για αυτό;

“Περιμένουμε παιδί. Η Ολυμπία είναι έγκυος και είμαστε πολύ χαρούμενοι, ευτυχισμένοι. Νιώθουμε ευλογημένοι από τον Θεό. Θέλω να σου πω ότι δεν πιστεύω σε οιωνούς. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλαμε να δημοσιοποιηθεί πιο νωρίς η εγκυμοσύνη της γυναίκας μου. Ήθελα να το κρατήσω όσο πιο κρυφό γινόταν και αυτός ήταν ο λόγος που το γνώριζαν ελάχιστοι άνθρωποι, δικοί μας.

Καταλαβαίνω πως μπορεί να το συνδυάζει ο καθένας, αλλά δεν πιστεύω στους οιωνούς. Το μόνο που προσεύχομαι είναι να πάνε όλα καλά και να έρθει το μωρό στο κόσμο υγιές, όπως έγινε και με τα τρία αγόρια μας. Οποιαδήποτε άλλη επιπλέον σκέψη θα ήταν εγωιστική και δεν θα μου άρεσε. Να γεννηθεί με το καλό και να φέρει ακόμα περισσότερη χαρά στο σπίτι μας και την οικογένειά μας”.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ