2015-03-10 18:00:21
Φωτογραφία για Σάρωσαν το βάθρο οι αναβάτες της ΚΤΜ στον 5o γύρο SUPERENDURO
Σάρωσαν το βάθρο οι αναβάτες της ΚΤΜ στον 5o γύρο SUPERENDURO

Σε καταπληκτική φόρμα ο πορτοκαλί στρατός στον πέμπτο και προτελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος FIM SuperEnduro στο Belo Horizonte της Βραζιλίας, με τους αναβάτες της ΚΤΜ να σφραγίζουν τις τέσσερεις πρώτες θέσεις της κατηγορίας Prestige.

Η πορτοκαλί ομάδα ήταν έτοιμη για μάχη στον πέμπτο και προτελευταίο γύρο του πρωταθλήματος FIM SuperEnduro στο Belo Horizonte της Βραζιλίας. Το βράδυ του Σαββάτου οι αναβάτες της KTM εξασφάλισαν τις τέσσερις πρώτες θέσεις στην Κατηγορία Prestige της διοργάνωσης. Μετά από τρείς αγώνες με πολύ δράση, την νίκη για την συνολική βαθμολογία, την πήρε ο Cody Webb της KTM USA, με δεύτερο τον David Knight από τη Μεγάλη Βρετανία και με τους δύο Εργοστασιακούς αναβάτες της Red Bull KTM Taddy Blazusiak Πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, και Jonny Walker στην τρίτη και τέταρτη θέση.

Webb: ”Μετά από αρκετές φορές που έφτασα κοντά στη νίκη, είναι ωραίο συναίσθημα να παίρνω τελικά την πρώτη μου νίκη στο SuperEnduro. Στον τελευταίο γύρο ήμουν ισόπαλος στην συνολική βαθμολογία με τον Walker, αλλά είχαμε πτώση στην πρώτη στροφή. Συνέχισα τον αγώνα αλλά είχα και δεύτερη πτώση. Με κάποιο τρόπο κατάφερα και έφτασα στην τρίτη θέση, που ήταν αρκετό για να πάρω τους βαθμούς που χρειαζόμουν.”

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στην Γαλλία στο Cahors/Parc des Expositions στις 14 Μαρτίου 2015.

Αποτελέσματα SuperEnduro Belo Horizonte

Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ