2015-03-11 15:24:11
Φωτογραφία για Ποιοι βουλευτές αρνήθηκαν τα κρατικά αυτοκίνητα
Αρκετοί ήταν oι βουλευτές που κοινοποίησαν, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης στη Βουλή, την απόφασή τους να μην παραλάβουν τα κρατικά αυτοκίνητα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ακόμη τέσσερις βουλευτές του Ποταμιού, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν να παραλάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο.

Οι πέντε βουλευτές του Ποταμιού είναι οι: Σταύρος Θεοδωράκης, Σταυρούλα Αντωνάκου, Γιώργος Αμυράς, Παναγιώτης Καρκατσούλης, Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος ήδη από εχθές έστειλε επιστολή στην Πρόεδρο του κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου με την οποία την ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί βουλευτικό ΙΧ.

Από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, δεν δέχθηκαν το βουλευτικό τους αυτοκίνητο, γεγονός αναμενόμενο μιας και έχουν το υπουργικό τους αυτοκίνητο. Από το ίδιο κόμμα, οι βουλευτές Παπαχρηστόπουλος από την Β Αθηνών και ο κ. Μαυραγάνη από την Εύβοια επίσης δεν δέχθηκαν το βουλευτικό τους αυτοκίνητο.


Από τον ΣΥΡΙΖΑ, αρνήθηκαν την παραλαβή νέου αυτοκινήτου οι νέοι βουλευτές Γιώργος Δημαράς, Ελένη Ψαρρέα και Μουσταφά Μουσταφά.

Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Βουλή δεν δίνει επισήμως στοιχεία για το πόσοι βουλευτές αρνήθηκαν το προνόμιο του αυτοκινήτου και ποιοι βουλευτές έλαβαν κρατικό αυτοκίνητο έπειτα από κλήρωση. Αξιωματούχος της Βουλής ρωτήθηκε πόσοι είναι ακριβώς οι βουλευτές που αρνήθηκαν να παραλάβουν αυτοκίνητο και απάντησε ότι ο αριθμός είναι κάπου ανάμεσα σε 9 και... 50, χωρίς όμως να διευκρινίζει.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ