2015-03-11 20:19:04
Φωτογραφία για Στρατιωτικές ασκήσεις σε τρεις ακόμη περιοχές της Ρωσίας
Περίπου 4,5 χιλιάδες πυροβολητές πραγματοποιούν μαχητικούς βομβαρδισμούς στους... χώρους ασκήσεων των περιοχών των πόλεων Κέμεροβο, Ορενμπούργκ και Τσελιάμπινσκ, αναφέρει την Τρίτη το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιοχής.

Οι στρατιώτες επεξεργάζονται τις δεξιότητες βομβαρδισμού από αυτοκινούμενο ολμοβόλα "Msta-S", "Akacia", "Gvozdika" και συστήματα πολλαπλών εκτοξεύσεων "Grad" και "Uragan".

"Στη συγκέντρωση στο στρατόπεδο των πυροβολητών της Κεντρική Στρατιωτικής περιοχής η σχεδιασμένη δαπάνη πυρομαχικών για την μαχητική προετοιμασία αυξήθηκε άνω των 20 χιλιάδων μονάδων ", αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Οι στρατιώτες ετοιμάζονται για μία διευρυμένη άσκηση διαχείρισης των πυραυλικών χτυπημάτων η οποία θα γίνει στα τέλη Μαρτίου.

Εκτός από αυτό, όπως αναφέρθηκε, οι ασκήσεις των πυροβολητών άρχισαν και στα νότια της Ρωσίας, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Οι 500 στρατιώτες θα πραγματοποιήσουν μαχητικούς βομβαρδισμούς από αυτοκινούμενα ολμοβόλα σε στόχους σε απόσταση από 1,5 έως 20 χιλιόμετρα.

Όπως ανέφεραν στο Υπουργείο Αμύνης, ετησίως στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας διεξάγονται περίπου 3500 χιλιάδες ασκήσεις διαφορετικού βαθμού δυσκολίας.

Στη Δύση "η αυξανόμενη δράση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας " προκαλεί όλο και περισσότερη ανησυχία, ενώ στο Υπουργείο Αμύνης απαντούν ότι η προετοιμασία του στρατού και οι ασκήσεις είναι η εσωτερική υπόθεση της Ρωσίας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ