2015-03-12 07:57:01
Φωτογραφία για Ραδιοτηλεοπτικό Χαμόγελο του παιδιού,
Η πλατφόρμα YouSmile του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» απέκτησε το δικό της “Quest Studio”

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με τη δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας του YouSmile προς όφελος των παιδιών και τη λειτουργεία του “Quest Studio”. Η εταιρεία Info Quest Technologies του Ομίλου Quest προσέφερε το μεγαλύτερο μέρος του τεχνολογικού εξοπλισμού του “Quest Studio”, στο οποίο βρέθηκαν στελέχη του Ομίλου, είδαν από κοντά τη λειτουργία του και παρακολούθησαν ζωντανά την εκπομπή δύο εθελοντριών.

Η προσφορά του Ομίλου Quest περιελάμβανε τη δωρεά του εξοπλισμού ενός ολοκληρωμένου studio για την αναμετάδοση τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σήματος, ενώ ο εξοπλισμός προσαρμόστηκε και διαμορφώθηκε με βάση τις δυνατότητες που υπήρχαν, καθώς και με εθελοντική εργασία και υποστήριξη.

Το YouSmile αποτελεί μία εθελοντική δράση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για όλους τους μαθητές που θέλουν να γίνουν Εθελοντές και μέσα από το Site www.yousmile.gr, το web TV (www.yousmile.gr/webtv) & Radio (www.yousmile.gr/player) δίνει βήμα στους νέους ανθρώπους να ακουστούν, να πουν αυτό που πιστεύουν και να δράσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και να στηρίξουν τις δράσεις του Οργανισμού.


Ενισχύοντας έμπρακτα την εκπαίδευση και τη διάδοση της τεχνολογίας, η Info Quest Technologies και ευρύτερα ο Όμιλος Quest είναι σταθεροί υποστηρικτές του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με διαρκή συνεισφορά σε υποδομές τεχνολογίας για τη δημιουργία των ειδικών υπηρεσιών του Οργανισμού.

Αναδημοσίευσα Από Χαμόγελο του Παιδιού
molibixarti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ