2015-03-12 12:09:06
Φωτογραφία για Καλό καλοκαίρι από...Απρίλιο και μετά - Νέο κύμα κακοκαιρίας
Αν είστε απο αυτούς που πιστεύατε οτι ο Μάρτιος θα ...έδιωχνε για φέτος τα χιόνια του χειμώνα ή το κρύο μάλλον οι ...διαθέσεις του θα σας διαψεύσουν.

Οι βροχοπτώσεις, το κρύο και τα χιόνια δεν πρόκειται να σταματήσουν όπως δείχνουν τα μετεωρολογικά στοιχεία τις επόμενες ημέρες.

Αντιθέτως απο την Παρασκευή 13 Μαρτίου επανέρχονται...δριμύτερες οι χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας αλλά και της Θράκης αλλά και όλα τα ορεινά τμήματα της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Αρκετά έντονο θα είναι και το κρύο με τη θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και στη Δυτική Ελλάδα.

Τα προγνωστικά στοιχεία που επικαλείται το Greek-Weather.Org δείχνουν πως ο φετινός χειμώνας στη χώρα μας θα κρατήσει ως και τον ... Απρίλιο, με παγωνιά, χιόνια και πάρα πολλές βροχές.

Ο Χειμώνας φέτος είναι ο αμέσως πιο βαρύς μετά από αυτόν του 2011, τα τελευταία 10 περίπου χρόνια που έχουν περάσει, με το πιο πολύ κρύο αλλά και τις περισσότερες μέρες χιονοπτώσεων.


Τα χιονοδρομικά κέντρα διανύουν την καλύτερη περίοδο τους τα τελευταία έτη, καθώς έχουν πέσει πάρα πολλά εκατοστά χιονιού.

Ο λόγος που ο φετινός χειμώνας θα έχει διάρκεια ως και τον Απρίλιο περίπου,θα είναι ο ισχυρός αντικυκλώνας που εδώ και μήνες φαίνεται να κρατάει τις κακοκαιρίες μακριά από τη δυτική Ευρώπη και να τις στέλνει όλες στην βόρεια, ανατολική και νοτιοανατολική Ευρώπη αλλά και στην χώρα μας.

Τέλος, δεν αποκλείεται να δούμε χιόνια σε αρκετές περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, ίσως και στις αρχές του Απριλίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ