2015-03-12 19:40:07
Φωτογραφία για Ανακοινώθηκε η επίσημη πρεμιέρα για το Star Wars: The Force Awakens
Την ημερομηνία που περίμεναν εκατομμύρια οπαδοί της... σειράς ταινιών Star Wars ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Disney Μπομπ Ίγκερ.

Σε δύο χρόνια από σήμερα, στις 26 Μαΐου του 2017, θα κάνει πρεμιέρα η τελευταία ταινία της σειράς που έχει τίτλο Star Wars: The Force Awakens.

Όπως τόνισε ο Ίγκερ η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί σάραντα χρόνια και μια ημέρα μετά την πρεμιέρα το 1977 της ταινίας Star Wars: A New Hope.

Τη σκηνοθεσία της όγδοης ταινίας Star Wars θα αναλάβει ο Ράιαν Τζόνσον, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει ταινίες όπως το Looper, το Brick και το The Brothers Bloom ενώ ήταν πίσω από τις κάμερες σε τρια από τα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Breaking Bad.

Η Disney ανακοίνωσε, επίσης, ότι τον Δεκέμβριο του 2016 θα κάνει πρεμιέρα η ταινία με τίτλο Rogue One και η οποία πραγματεύεται τους χαρακτήρες και τα γεγονότα πέρα από τις κυρίως ταινίες της σειράς Star Wars. Τα γυρίσματα υπό τις οδηγίες του Γκάρεθ Έντουαρντς (Monsters, Godzilla) θα ξεκινήσουν το Λονδίνο με πρωταγωνίστρια την Φελίσιτι Τζόουνς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ