2015-03-12 20:40:10
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ...
Ο Γιώργος Πρίντεζης παραδέχθηκε πως το Top 16 της Ευρωλίγκας έχει... δρόμο ακόμα, πρόσθεσε όμως πως το ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι καθοριστικής σημασίας.

Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν αύριο (13/03, 21.45) στο ΣΕΦ την τουρκική ομάδα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Θεωρώ ότι ακόμα έχει δρόμο το Top 16. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχει κάπως πιο ευνοϊκό πρόγραμμα από εμάς. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι κι αν όχι εξ ολοκλήρου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του ομίλου», τόνισε αρχικά ο 30χρονος φόργουορντ, για να προσθέσει Για την πρόσφατη ήττα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ από τη Γαλατάσαραϊ, στο τουρκικό πρωτάθλημα: «Δεν έχει σημασία. Κάνει κάποιες απρόβλεπτες ήττες, αλλά στην καλή της ημέρα δεν μπορείς να τη σταματήσεις. Στην Ευρωλίγκα έχει να χάσει από το μεταξύ μας παιχνίδι. Έχει κάνει καλές νίκες και είναι πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα. Δεν παύει να είναι ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και τεράστιο ταλέντο».


Για την παρουσία παικτών στο ρόστερ της όπως ο Νίκος Ζήσης και ο Γιαν Βέσελι: «Όλοι έχουν βοηθήσει σε αυτό. Και ο Ζήσης δίνει αυτό που πραγματικά μπορεί σε κάθε ομάδα και ο Βέσελι και ο Μπιέλιτσα. Ο καθένας μπορεί να κάνει τη ζημιά και το θεωρώ ανούσιο να μιλάμε για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά».

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Σε κάθε παιχνίδι, ειδικά στο γήπεδό μας, έχει βοηθήσει αρκετά. Δεν έχουμε κάνει ήττα εδώ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μας δίνει μεγάλη βοήθεια και τον ευχαριστούμε που είναι κοντά μας».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ