2015-03-12 22:30:23
Φωτογραφία για Δήμος Πατρέων: Την Δευτέρα η λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών
Το 15190 στο οποίο παραπέμπονται οι πολίτες που επιθυμούν να συνενοηθούν για τα βαρέα αντικείμενα που δεν πετιούνται στα σκουπίδια, είναι ένα τηλέφωνο που χτυπάει ασταμάτητα, χωρίς κανείς να βρίσκεται στην άλλη άκρη για να το σηκώσει.

Το thebest το οποίο έγινε αποδέκτης παραπόνων πολιτών, έχει κάνει εκατονδτάδες κλήσεις, μπαίνοντας στην θέση του Πατρινού που αναζητά λύση στο θέμα του.

Ένας ...υπέροχος τηλεφωνητής βγαίνει και αφού σε καλωσορίσει στην υπηρεσία του Δήμου Πατρέων, σου λέει να πληκτρολογήσεις 1 για την εξυπηρέτηση πολιτών και 2 για την ανακύκλωση (διότι σε αυτό το τηλέφωνο που μόνο χτυπάει, μαθαίνεις και για ανακύκλωση σε αυτή την πόλη των θαυμάτων).

Στην ιστοδελίδα του Δήμου, διαβάζουμε ωστόσο το εξής:

"To Τμήμα Καθαρισμού και κοινόχρηστων και ειδικών συνεργείων της Διεύθυνσης Καθαριότητας –Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού είναι στη διάθεσή σας σε περίπτωση που θέλετε να απορρίψετε ογκώδη αντικείμενα.


Ένα τηλέφωνο στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου στο 2610966205 της Δ/νσης Καθαριότητας ή στο 15190 της Γραμμής του Δημότη, αρκεί ώστε να διευκρινιστεί η ώρα που μπορούμε να βγάλουμε το ογκώδες αντικείμενο που επιθυμούμε να απορρίψουμε.¨"

Στο 966205, μας παρέπεμψαν στο 15190. Το 15190 μας παραπέμπει στο...διάστημα.

Και τα βαρέα αντικείμενα αναμένουν να απορριφθούν κατά το ...δοκούν.

Εξυπηρέτηση του πολίτη εν Πάτραις εν έτει 2015. Ποιός πρέπει να εισπράξει το...πρόστιμο;

Γιώτα Κοντογεωργοπούλου-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ