2015-03-13 03:58:07
Φωτογραφία για Το «κλάσικο» κρίνει το μέλλον του Αντσελότι
Πώς αλλάζουν τα πράγματα… Ο Κάρλο Αντσελότι αποθεωνόταν μέχρι... το Δεκέμβριο, όταν η Ρεάλ μετρούσε 22 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά τώρα βρίσκεται στον «αέρα».

Σύμφωνα με τη Marca, αν η πρωταθλήτρια Ευρώπης γνώριζε τον αποκλεισμό από τη Σάλκε την Τρίτη ο Ιταλός προπονητής πιθανότατα θα είχε χάσει ήδη τη δουλειά του. Ακόμη όμως και τώρα, μετά την πρόκριση παρά την ήττα με 4-3 στο «Μπερναμπέου», κάθε άλλο παρά ασφαλής πρέπει να αισθάνεται. Όπως αναφέρει η ίδια εφημερίδα, κριτήριο για το μέλλον του Μουρίνιο θα αποτελέσει το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» την επόμενη αγωνιστική. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα… συγχωρεθεί πιθανό στραβοπάτημα με τη Λεβάντε στη Μαδρίτη την Κυριακή.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξακολουθεί να πιστεύει πως ο Αντσελότι μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα και να επαναφέρει τη Ρεάλ στο δρόμο των επιτυχιών, καθώς παραμένει στη διεκδίκηση πρωταθλήματος και Champions League. Όμως αν δεν δει άμεσα αποτελέσματα και προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα, δεν θα διστάσει να απολύσει τον άνθρωπο που οδήγησε τη «βασίλισσα» στο… δέκατο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φτιάξτε σαραγλί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φτιάξτε σαραγλί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ