2015-03-13 09:09:13
Φωτογραφία για ΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΝΩΛΑ;
Ένα ακόμα... «χτύπημα» για την Εθνική Ελλάδας δυόμιση εβδομάδες πριν την μάχη με την Ουγγαρία; Ο Κώστας Μανωλάς έγινε αναγκαστική αλλαγή για τη Ρόμα στην αναμέτρηση με την Φιορεντίνα!

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού ζήτησε αλλαγή στο 26ο λεπτό της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Φιορεντίνα, αφού έδειξε πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο κρατώντας τη μέση του, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάστασή του.

Ο τραυματισμός του 24χρονου διεθνούς στόπερ σήμανε τον συναγερμό στο ιατρικό επιτελείο της Ρόμα, με τον Μανωλά να υποβάλλεται σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Το θέμα Μανωλά πάντως «αγγίζει» και την Εθνική, καθώς στο τέλος του μήνα δίνει τεράστιας σημασίας ματς με την Ουγγαρία στα προκριματικά του Euro 2016 κι ενώ χθες έχασε Μανιάτη και Μάνταλο.

Για την ιστορία, Φιορεντίνα και Ρόμα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16’ με τον Ίλισιτς, για να ισοφαρίσει η Ρόμα στο 77’ με τον Σεϊντου Κεϊτά. Οι «τζιαλορόσι» , πάντως έχασαν και πέναλτι με τον Λιάζιτς στο 60’το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Νέτο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ