2015-03-13 12:26:58
Φωτογραφία για Βολές Δένδια κατά Βαρουφάκη
Οξύτατη κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη και τους χειρισμούς του, έκανε, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο κ. Δένδιας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε: «Όποιος συμβούλευσε τον Βαρουφάκη (στη σύνταξη της λίστας μεταρρυθμίσεων) δεν είναι κατ' ανάγκην εσωτερικός παράγοντας» και πρόσθεσε: «Το email Βαρουφάκη και το email Χαρδουβέλη δεν έχουν και τόση διαφορά».

«Τα δημοσιονομικά αντέχουν μέχρι τις πρώτες ημέρες Απριλίου ελπίζω αυτά που μού λένε να μην είναι ακριβή» προειδοποίησε στη συνέχεια, ενώ εξαπέλυσε δε επίθεση στον κ. Βαρουφάκη, λέγοντας ότι «έχει καταφέρει να δημιουργήσει μέτωπο εναντίον της χώρας που πρέπει να αποκλιμακωθεί γρήγορα». «Κινδυνεύουμε να απομονωθούμε και να οδηγηθούμε σε αβελτερία» προειδοποίησε ο βουλευτής.

«Στα Eurogroup κάνει διάλεξη σε υπουργούς πλουσιότερων αλλά και φτωχότερων χωρών... Δεν είναι κακό να λες 'όχι', αλλά πρέπει να είσαι σοβαρός να υποδεικνύεις διέξοδο, και να δημιουργείς συμμαχίες» πρόσθεσε ο κ. Δένδιας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ