2015-03-13 12:57:12
Φωτογραφία για ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ;
Μπορεί ο Αντώνης Νικοπολίδης να έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τον Ολυμπιακό, μετά από σχετικό αίτημα του Βίτορ Περέιρα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνει μακριά από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια πολλές εμπειρίες ως βοηθός στον ερυθρόλευκο πάγκο και ήδη υπάρχουν κάποιες ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του για τη θέση του πρώτου προπονητή!

Ο ίδιος, πάντως, δεν φαίνεται να ...αγχώνεται ιδιαίτερα να κάτσει σε πάγκο, αφού δεν θέλει να πάρει μια βιαστική απόφαση για την καριέρα του, ενώ περιμένει τι θα γίνει και στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, καθώς -ως γνωστόν- οι σχέσεις του με τη διοίκηση παραμένουν άριστες.

Το όνομά του, ωστόσο, είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα για μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ που... παλεύει για την παραμονή της και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", ο Νικοπολίδης βρίσκεται μεταξύ των βασικών υποψηφίων της διοίκησης.


Πρόκειται για τον Πλατανιά, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό εντός έδρας, ήρθε και το "διαζύγιο" με τον Γιάννη Χριστόπουλο. Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, λοιπόν, βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα των Κρητικών, οι οποίοι όμως ακόμα δεν έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση.

Θα έχει, πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον να προχωρήσει το θέμα με τον Νικοπολίδη και να τον δούμε και πάλι ως πρώτο προπονητή (ήταν για μερικά παιχνίδια υπηρεσιακός στον Ολυμπιακό), καθώς τα τελευταία χρόνια άπαντες στο Ρέντη μιλάνε για έναν μελλοντικό μεγάλο κόουτς!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ