2015-03-13 14:25:11
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟ... «ΝΤΟΥ» ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ
Στον Ολυμπιακό μετρούν τις απώλειές τους από το ματς με την ΑΕΚ και καταγγέλλουν ότι προηγήθηκε η εισβολή οπαδών των πανηγυρισμών του Περέιρα και του Κασάμι.

Στο Λιμάνι μετρούν... απώλειες μετά την πύρρεια νίκη επί της ΑΕΚ, αφού τέθηκαν νοκ άουτ οι Μανιάτης, Ντουρμάζ, ο Φουστέρ θα επιστρέψει σε δυο εβδομάδες, ενώ για το παιχνίδι με την Ξάνθη δεν υπολογίζεται και οι Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί.

Όσον αφορά τον σχολιασμό των πανηγυρισμών του Περέιρα και του Κασάμι, που πολύς λόγος γίνεται από τους... "αντικειμενικούς", ο Ολυμπιακός ισχυρίζεται, όπως άλλωστε φαίνεται και από όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν, οτι προηγήθηκε η είσοδος των οπαδών της ΑΕΚ, πριν ακόμη πάνε οι παίκτες του στον Χάρα, να πανηγυρίσουν όλοι μαζί κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ.

Μπούκαραν στο γήπεδο με το γκολ του Αργεντίνου και όπως είναι ξεκάθαρο, η εισβολή δεν ήταν αποτέλεσμα των πανηγυρισμών του Πορτογάλου τενικού, ούτε και του Κασάμι βέβαια.

Κάτι ανάλογο έκανε και ως προπονητής της Πόρτο στην Πορτογαλία, άλλωστε ο Περέιρα, μετά από μεγάλες νίκες, όπως το ματς τίτλου με την Μπενφίκα, όπου η ομάδα του πέτυχε γκολ και πήρε το πρωτάθλημα στις καθυστερήσεις.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ