2015-03-14 00:52:40
Φωτογραφία για ΝΙΚΗ... ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΑΡΜΑΝΙ *VIDEO HIGHLIGHTS*
Η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε τη Μάλαγα για την 10η αγωνιστική του TOP16 της Ευρωλίγκας, με τον Κάλεμπ Γκριν της Μάλαγα όμως να κλέβει την... παράσταση αφού έγραψε ιστορία, πετυχαίνοντας τον πεντακοσιοστό χιλιοστό πόντο της διοργάνωσης (500.000).

Σε ένα ματς χωρίς... σκοπιμότητες, οι δυο ομάδες κοντραρίστηκαν μέχρι τέλους για τη νίκη που όχι απλά θα ξεκολλούσε όποιον την αποκτούσε από τον πάτο της βαθμολογίας, αλλά θα τον άφηνε και ζωντανό στο κυνήγι της 4ης θέση με τις όποιες πιθανότητες. Οι γηπεδούχοι ζορίστηκαν αρκετά από τους Ισπανούς σε όλο το πρώτο ημίχρονο όπου οι επιθέσεις κυριάρχησαν.

Η Μάλαγα πήγε στα αποδυτήρια με 43-45 και τον Κάλεμπ Γκριν (22π) να οδηγεί στο σκοράρισμα, έχοντας γράψει παράλληλα το όνομα τους στην ιστορία της διοργάνωσης. Η Αρμάνι Μιλάνο είχε την απάντηση της στην τρίτη περίοδο με τον αρχηγό της, Αλεσάντρο Τζεντίλε (23π. – 4ριπμ.) και πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα με τη λήξη της 67-60.

Η ομάδα του Πλάθα αναθάρρησε και πάλι στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου προσπάθησε να γυρίσει το ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Δεκάλεπτα: 21-22, 43-45, 67-60, 90-86.

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ