2015-03-14 11:35:58
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Σίγουρος πως αν ο Ολυμπιακός είναι στην κατάσταση που πρέπει, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του.

Ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά»:

Για την επιστροφή του και τους μήνες που ήταν τραυματίας: «Είναι κάτι απερίγραπτο. Μοναδικό συναίσθημα να ξεπερνάς έναν τραυματισμό. Ήταν πολύ δύσκολο διάστημα, το πιο δύσκολο μπασκετικά και ίσως το χειρότερο της ζωής μου. Όταν, όμως, συνειδητοποίησα, μέρα με τη μέρα, θεραπεία με τη θεραπεία, ότι επανέρχομαι, ηρέμησα και προσπαθούσα. Αυτή η διαδικασία μού δίδαξε την υπομονή, κάτι που πριν δεν είχα, αλλά τώρα τη διαθέτω».

Για την τακτική του Σφαιρόπουλου και αν του ταιριάζει: «Σίγουρα, ναι. Αυτό το μπάσκετ έμαθα και στην Αμερική. Δυνατή άμυνα, όλα ξεκινούν από εκεί. Υπάρχουν τεχνικά κομμάτια διαφορετικά από αυτά που υπήρχαν πριν και η ομάδα έχει βρει πολύ καλή χημεία. Μέρα με τη μέρα νιώθω τα πόδια μου πιο δυνατά. Ο τραυματισμός με πήγε πίσω, αλλά ανακτώ την εκρηκτικότητα και τη δύναμή μου».


Για τη φετινή ομάδα: «Ο καθένας θέλει να πάρει όλους τους τίτλους. Πρώτο μέλημά μας, όμως, πρέπει να είναι ο επόμενος αγώνας. Νικώντας τον επόμενο αντίπαλο, συνεχίζεις να ξετυλίγεις τα όνειρά σου. Το ζήτημα είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ, όπως τώρα. Θέληση υπάρχει μεγάλη. Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Προς το παρόν, θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας στην οκτάδα της Euroleague».

Για τα playoffs στη Euroleague: «Ο Ολυμπιακός δεν θα μπει στη διαδικασία να επιλέξει αντίπαλο, ούτε να σκεφτεί τον αντίπαλο. Εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα. Εμείς θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας, γιατί ο κόσμος μάς βοηθάει πολύ. Αν εμείς είμαστε καλά, δεν φοβόμαστε κανέναν».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ