2015-03-14 12:17:08
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Ένα γήπεδο στο έλεος… του Θεού [video]
Δύο μήνες έχουν περάσει από την μεγάλη θεομηνία που έπληξε την Κρήτη και ακόμα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σ’ ένα από τα βασικά γήπεδα της πόλης του Ηρακλείου δεν έχουν λυθεί. Οι ζημιές που έχουν υποστεί οι αθλητικές εγκαταστάσεις της ΑΕ Κατσαμπά είναι σοβαρές και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Το grandsport.gr επισκέφτηκε το άλλοτε στολίδι του Ηρακλείου και κατέγραψε τις σοβαρές ζημιές. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους με τον τάπητα να έχει καταστραφεί σε αρκετά σημεία ενώ υπάρχουν τεράστια προβλήματα και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. «Είχαν γίνει κάποιες ενέργειες και προσπάθειες χωρίς όμως να επιτευχθεί κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα», ανέφερε μιλώντας στο grandsport.gr ο πρόεδρος της ΑΕ Κατσαμπά, Θωμάς Αϊβαλιώτης ενώ τόνισε ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

«Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση γιατί η έδρα της ήταν αυτή που της έδινε δύναμη. Το μέλλον της ομάδας είναι δυσοίωνο μετά απ’ αυτή την καταστροφή» υπογράμμισε σχετικά ο κ. Αϊβαλιώτης ενώ επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποιούνταν και από άλλες ομάδες.


«Δεν είναι μόνο η ΑΕ Κατσαμπά που πλήττεται εδώ. Φιλοξενούσαμε πολλές ομάδες και είχαμε και τις ακαδημίες. Επίσης ήταν ένα γήπεδο που έδινε λύση στο Ηράκλειο και στην ΕΠΣΗ γιατί εδώ γίνονταν παιδικά πρωταθλήματα αλλά δίναμε και το γήπεδο σε τιμωρημένες ομάδες», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τον κ. Αϊβαλιώτη η λύση είναι να γίνουν κάποια αντιπλημμυρικά έργα για να αποφευχθούν μελλοντικές καταστροφές του γηπέδου από ανάλογες καταιγίδες ενώ τόνισε ότι η ομάδα δεν μπορεί να φτιάξει μόνη της το γήπεδο. «Πρέπει να δοθεί μία λύση σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί άμεσα το θέμα», ανέφερε ο κ. Αϊβαλιώτης.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του grandsport.gr:
Πηγή
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ